Adverteren

Events en Marketing biedt u de mogelijkheid om op de website te adverteren. U bereikt bij ons mensen uit de zakelijke branche die geïnteresseerd in evenementen, offline marketing en online marketing. Om de vindbaarheid van uw website te verbeteren, kunt u bij ons betaald een artikel laten plaatsen. Events en Marketing heeft zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Daarom kunnen we u twee alternatieven aanbieden:

Sponsored content waarbij u het artikel schrijft

U schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van uw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op Events en Marketing.

  • Kosten: €100,- excl. BTW
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u het artikel gereed heeft

Sponsored content waarbij wij het artikel schrijven

U vertelt ons globaal waar u wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op Events en Marketing.

  • Kosten: €250,- excl. BTW
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u ons de opdracht heeft gegeven

Meer weten over de mogelijkheden van sponsored content bij Events en Marketing of direct een verzoek tot adverteren indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@events-en-marketing.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.