Over deze blog

Wie zijn wij?

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben de beheerder van deze blog. Ik ben 39 jaar oud en heb twee kinderen. Verder werk ik mijn hele leven al in deze branche en ik doe dat met erg veel plezier. Ik ben begonnen bij een reclamebureau en heb hier vele jaren gewerkt, ik heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad. Dat is ook waar mijn passie voor marketing is ontstaan en gegroeid. Na een tijd was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik van baan geswitcht. Ik werk nu sinds een aantal jaar bij een evenementenbureau wat allerlei soorten evenementen organiseert. Sinds een aantal jaren schrijf ik blogs op deze website. Door mijn ervaringen binnen de branche ben ik veel te weten gekomen over marketing en events. Mijn kennis wil ik graag delen en dat is de reden waarom ik deze blog heb opgericht.

Over de blog

In de blogs bespreek ik marketing tips, marketing nieuws, marketing trends en evenementennieuws. Van de grootste blunders op evenementen tot innovaties op het gebied van marketing, alles wordt besproken. Onderwerpen wisselen elkaar iedere week af en er zal worden ingespeeld op de actualiteit. Ik plaats samen met mijn team iedere week een blog. Wij werken ook graag samen met gastbloggers.

Heb jij vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact met mij op.