Over deze blog

Events & Marketing is een online blog waar ik, Steven, samen met mijn redactie, marketing tips, marketing nieuws, marketing trends en evenementennieuws bespreek. Van de grootste blunders op evenementen tot innovaties op het gebied van marketing: alles wordt besproken. Onderwerpen wisselen elkaar iedere week af en er zal worden ingespeeld op de actualiteit.

Wie zijn wij?

Samen met mijn redactie voorzie ik jullie wekelijks van nieuwe content. Hieronder stel ik graag mijn webredactie aan je voor!

Steven van Stavoren – Hoofdredacteur

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben de beheerder van deze blog. Ik ben 39 jaar oud en heb twee kinderen. Verder werk ik mijn hele leven al in deze branche en ik doe dat met erg veel plezier. Ik ben begonnen bij een reclamebureau en heb hier vele jaren gewerkt, ik heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad. Dat is ook waar mijn passie voor marketing is ontstaan en gegroeid. Na een tijd was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik van baan geswitcht. Ik werk nu sinds een aantal jaar bij een evenementenbureau wat allerlei soorten evenementen organiseert. Sinds een aantal jaren schrijf ik, samen met mijn team, blogs op deze website. Door mijn ervaringen binnen de branche ben ik veel te weten gekomen over marketing en events. Mijn kennis wil ik graag delen en dat is de reden waarom ik deze blog heb opgericht.

Steven Stavoren

Bobby van Dijk – Schrijver

Hoi, mijn naam is Bobby van Dijk en ik ben 31 jaar. In het dagelijks leven ben ik PR- en communicatie adviseur bij een internationaal bedrijf. Ik heb veel ervaring in het organiseren van evenementen en alles wat daarbij komt kijken. Mijn ervaring deel ik graag met jullie! In mijn blogs geef ik jullie tips en tricks zodat jullie na het lezen van mijn artikelen ook een spetterend evenement kunnen organiseren dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen.

Bobby van Dijk

Jesse Rietbergen – Schrijver

Hoi, ik ben Jesse Rietbergen, 29 jaar en werk al 5 jaar met veel plezier bij een reclamebureau. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in zowel online als offline marketing. In mijn blogs vertel ik jullie dan ook met veel liefde van alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing zodat jullie altijd up-to-date zijn.

Jesse Rietbergen

Ook schrijver worden?

Naast een vaste redactie werk ik ook regelmatig samen met gastbloggers. Wil jij ook gastblogger worden? Stuur ons een berichtje!

Heb je verder nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op.

Groet,

Steven en het team