Eindejaarsgeschenk en kerstpakket

4 spetterende eindejaarsgeschenken om te geven

Published On 29 december 2019 | By Jesse Rietbergen | Marketing, Offline Marketing

Veel organisaties verrassen hun medewerkers aan het eind van het jaar graag met een leuk eindejaarsgeschenk. Waar het geven van een kerst- of eindejaarspakket tijdens de crisis iets afnam, is aan het eind van het jaar een kerstpakket geven weer erg populair. Voor bedrijven is het een goede manier om waardering te tonen aan de werknemers. Bovendien is het uitreiken van de pakketten altijd leuk en dankbaar om te doen. Hoe zorg je er als werkgever echter voor dat je ieder jaar origineel blijft? Ter inspiratie noemen wij vier spetterende eindejaarsgeschenken om cadeau te doen aan je werknemers!

1. Spectaculaire gadgets

Koekjes, een fles wijn en chocolademelk: de traditionele kerstpakketten maken langzaam plaats voor een ander soort cadeaus. Het is dan ook niet vreemd dat in onze digitale samenleving de vraag naar hightech eindejaarsgeschenken toeneemt. Uit onderzoek blijkt dat een derde van de werkennemers graag een technologisch eindejaarsgeschenk ontvangt. Van een fitbit sporthorloge tot een draagbare lader op zonne-energie: het geven van een gadget als eindejaarsgeschenk is hot!

2. Geef een uitje of weekend weg cadeau

In een tijd waarin veel medewerkers getroffen worden door een burn-out, beseffen we des te meer hoe belangrijk kwalitatieve vrije tijd is. Om deze reden is het een leuk idee om werknemers niet een fysiek cadeau, maar een belevenis te schenken. Die sluit bovendien goed aan bij de minimalistische trend: in kerstpakketten zitten immers vaak toch spullen die we eigenlijk niet nodig hebben. Organiseer daarom liever een spectaculair eindejaarsfeest voor de medewerkers of trakteer ze op een dagje uit. Zo geef je ze de kans om eens lekker te genieten met vrienden of familie. Wedden dat je werknemers dit enorm op prijs stellen?

3. Eindejaarsgeschenk met persoonlijke boodschap

Steeds meer werkgevers beseffen de meerwaarde van persoonlijke tijd en aandacht. Om werknemers een stukje persoonlijke waardering te geven, is het daarom een leuk idee om gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken te geven. Zet de medewerkers in het zonnetje met een cadeau met daarop een korte persoonlijke boodschap. Dergelijke individuele cadeaus worden door de ontvanger extra gewaardeerd.

4. Luxe en duurzaam kerstpakket

Ondanks de opmars van gadgets en alternatieve eindejaarsgeschenken, is het geven van een pakket ook zeker niet verkeerd. We zien echter wel dat steeds meer mensen liever een duurzaam kerstgeschenk ontvangen. Kies dus het liefst voor een eindejaarspakket vol met duurzame producten. Geef bijvoorbeeld fairtrade chocolade en biologische wijnen cadeau. Ook een pakket vol streekproducten valt altijd erg in de smaak!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *