zakelijke cadeaus

5 betaalbare en toegankelijke zakelijke geschenken die iedereen kan geven

Published On 12 maart 2024 | By Steven van Stavoren | Events

Het kiezen van het perfecte zakelijke geschenk hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Er zijn genoeg opties die zowel betaalbaar als toegankelijk zijn, waardoor je een blijvende indruk kunt achterlaten. Een goed voorbeeld is het geven van gepersonaliseerde stickers. Stikers zijn betaalbaar en ook volledig aanpasbaar.Het is een praktisch cadeau dat in veel verschillende contexten gebruikt kan worden, van laptops tot waterflessen. Voor diegenen die iets unieks en gedenkwaardigs willen geven, overweeg dan rum cadeau te geven, een optie die altijd gewaardeerd wordt.

 

Pepermunt geven als zakelijk geschenk

Pepermunt is een verrassend geschenk en is een frisse ademverfrisser. De kosten per cadeau zijn laag, waardoor je zonder veel uitgaven een groot aantal mensen kunt bereiken. Het personaliseren van de verpakking met een bedrijfslogo of een speciale boodschap kan de impact verder vergroten. Pepermunt op kantoor is altijd welkom en de meeste relateis zullen hier zeker blij van worden.

 

Het geven van alcohol als geschenk

Alcohol is een klassiek cadeau dat vaak wordt gegeven bij zakelijke gelegenheden. Er zijn opties voor vrijwel elk budget. Van een fles wijn tot een meer uniek drankcadeau, zoals ambachtelijk gestookte gin of whisky. Wat nog een mooie toevoeging is van het geven van een drankpakket als cadeau is dat deze gedeeld kan worden door jouw zakelijke relatie.Zoals een proeverij of een avond samen genieten van een goede fles. Met dit soort geschenken doe je een goede eerste stap naar het bouwen van nog meer langdurige zakelijke relaties en deze natuurlijk te onderhouden.

 

Dropjes als zoet gebaar

Dropjes zijn een eenvoudige, maar doordachte manier om waardering te tonen in een zakelijke context. Lekkernijen doen het altijd goed. In plaats van direct naar de bonbons te gaan kun je ook dropjes als cadeau geven. Dropjes zijn snel op te eten en kun je vinden in verschillende varianten. Stop ze in een leuke verpakking en vermeld natuurlijk erbij wat je zo waardeert aan je klant.

 

Blikjes als praktisch presentje

Blikjes kunnen een origineel en praktisch zakelijk geschenk zijn. Je kunt verschillende blikken geven als cadeau. Je kunt dit geven om bijvoorbeeld spullen in te bewaren. Je kunt blikken ook cadeau geven met lekkere inhoud. Vaak werd er gesproken over stroopwafels in blik of andere lekkere koeken. Kijk naar wat je vindt passen bij jouw zakelijke relatie. Op basis van die informatie kies je een lekkernij uit die je dan in de blikken stopt.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *