Champagne cadeau relaties

4 momenten in het jaar om champagne cadeau te doen aan je relaties!

Published On 8 januari 2020 | By Stage 2bfound | Marketing

In het bedrijfsleven heb je veel te maken met diverse zakenrelaties. Om de banden warm te houden kun je kiezen voor een standaard geschenk, maar met een fles champagne maak je pas echt indruk. Een fles champagne straalt exclusiviteit en klasse uit, dat doorstraalt op jouw onderneming. Zo geef jij een relatiecadeau dat opvalt. Wat is nu een goed moment om een fles champagne cadeau te doen?

Champagne cadeau rond de feestdagen

Een uitstekend moment om champagne cadeau te doen aan jouw zakenrelaties is rond de feestdagen. Nodig een aantal zakenrelaties bijvoorbeeld uit op de kerstborrel van je bedrijf en verras ze met een heerlijke fles champagne. Waarschijnlijk drinken ze met oudjaarsavond een smaakvol glaasje van jouw cadeau en denken ze ook in het nieuwe jaar aan jouw bedrijf. Maak echt een speciaal moment van het geven en zet bijvoorbeeld je belangrijkste zakenrelaties in de schijnwerpers. Dit bevestigt dat je de gedane werkzaamheden op prijs stelt en het contact naar wens verloopt.

Met Pasen een champagne cadeau

Tijdens Pasen genieten veel mensen van een aantal vrije dagen. Jouw zakenrelatie laadt waarschijnlijk ook even op voordat hij of zij nieuwe beslissingen gaat nemen. Door voor de Paasdagen een sprankelende fles champagne cadeau te doen zorg je ervoor dat jouw bedrijf top of mind is en tegelijkertijd geef je een goed bruikbaar cadeau. Een fles champagne is niet alleen leuk om te ontvangen, maar je relatie geniet er ook van op het feestelijke moment van openen en bij de eerste slok.

Champagne na de zomervakantie

Veel bedrijven liggen rond de zomervakantie even stil. Werknemers zijn op vakantie met hun gezin, het is buiten lekker weer en iedereen wilt zoveel mogelijk genieten. Na de break ben niet alleen jij helemaal opgeladen, maar je zakenrelaties ook. Er worden weer nieuwe plannen gemaakt en tot uitvoer gebracht. Dit is dus een uitstekend moment om jezelf in beeld te brengen door je zakenrelaties te verrassen met een luxe fles champagne.

Vier een zakelijke borrel of evenement met een champagne cadeau

Een uitstekend moment om je zakenrelaties in de watten te leggen is tijdens een zakelijke borrel of een evenement van jouw bedrijf. Ook hier is het belangrijk om echt wat te maken van het moment dat je de champagne overhandigt. Doe dit bijvoorbeeld met een leuke anekdote of een korte speech. Kleinere klanten kun je natuurlijk ook eventjes apart nemen, uitspreken dat je ze waardeert en nog hoopt om lang op dezelfde voet door te gaan en hun geschenk geven. Het zijn ook de kleine dingen die bijdragen aan een goede zakelijke relatie.

Niet onbelangrijk, hier lees je hoe het ziet met de fiscale aftrekbaarheid van relatiegeschenken.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *