zakelijke borrel organiseren

Een zakelijke borrel organiseren? Let op deze 3 zaken

Published On 8 augustus 2019 | By Jesse Rietbergen | Events, Offline Marketing

Een borrel met je collega’s is hartstikke leuk. Een borrel organiseren voor medewerkers én zakelijke relaties kan ook supergezellig zijn. Maar als jij degene bent die alles moet organiseren, kun je er toch flink tegenop zien. Gelukkig is dat nergens voor nodig. Het web staat vol met  tips voor een teamversterkende werkborrel en wij helpen je ook graag op weg. Ga jij een zakelijke borrel organiseren? Let dan in elk geval op deze drie zaken.

1. Zorg voor de juiste drankjes

Hoewel het woord ‘borrel’ suggereert dat je alleen maar drank in moet slaan, is het concept van een zakelijke borrel wel een beetje anders. Veel mensen komen er om te netwerken of om collega’s in een wat informelere sfeer dan anders te ontmoeten. Maar de meeste bezoekers zullen toch wel graag een beetje helder willen blijven. Al was het maar omdat ze nadien nog met de auto naar huis moeten rijden. Dus sla een goede whisky in, maar zorg ook voor voldoende frisdrank en vruchtensappen. Veel mensen drinken tegenwoordig gewoon water, dat kun je dan opleuken met wat vers fruit erin om het toch een beetje smaak te geven. Wil je flink uitpakken als je een zakelijk evenement organiseert? Serveer deze heerlijke cocktails en vergeet niet om er ook een paar alcoholvrije cocktails bij te serveren.

2. Denk ook aan de inwendige mens

Hoe verleidelijk het ook is om het hele budget te besteden aan een leuke aankleding en lekkere drankjes, ook de inwendige mens moet goed verzorgd worden. Natuurlijk hoef je geen complete maaltijd uit de hoge hoed te toveren, maar het is wel lekker om wat te eten te hebben op een zakelijke borrel. Vaak vindt zo’n borrel aan het einde van de dag plaats en zeker bij alcohol is iets te eten altijd wel fijn. Maak een mooie selectie van zoete en hartige hapjes en serveer alles verspreid in leuke bakjes en op mooie plankjes. Zorg dat je steeds voldoende overal hebt liggen, want niets is zo vervelend als tegen lege borden aan kijken.

3. Regel een goede locatie

Het blijft Nederland dus hou er rekening mee dat die fantastische locatie in de binnentuin even verderop letterlijk in het water kan vallen. Om kosten te besparen kun je de borrel ook heel goed binnen het eigen bedrijf houden. Zorg voor een leuke aankleding, dat kan door bijvoorbeeld een thema te kiezen dat past bij het bedrijf, het seizoen of een naderende feestdag. Niemand zal het je kwalijk nemen dat je bespaart op het budget door in de kantoortuin te blijven. Als het maar gezellig en goed verzorgd is.

Alvast veel plezier met je borrel. Geniet ervan!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *