zakelijk evenement drankjes

Dit zijn de meest geschonken dranken tijdens zakelijke evenementen

Published On 12 april 2019 | By Bobby van Dijk | Events

Zakelijke evenementen, wie kent ze niet? Samen met je zakenrelaties een golftoernooi bezoeken, genieten van een netwerkdiner of een bedrijfsbezoek brengen met een groep ondernemers. Natuurlijk kan een zakelijk evenement ook gewoon een gezellige borrel met collega-ondernemers betekenen. Maar wat voor type evenement het ook is, er komt ook altijd een hapje en een drankje bij kijken. Ga jij een zakelijke borrel organiseren? Zorg dan dat je weet wat de meest geschonken dranken zijn tijdens zakelijke evenementen.

1. Wijn

Toch wel met stip op nummer 1 staat wijn. Bijna iedereen lust wel een glaasje wijn en doordat er zoveel wijn soorten bestaan, is er altijd wel iets te vinden dat gasten lekker vinden. Tijdens een zakelijk evenement mag wijn dan ook niet ontbreken. Zowel witte als rode wijn moeten klaar staan en zeker in het voorjaar en in de zomer is rosé ook een aanrader om te kunnen schenken. De wijn moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn, maar het is ook handig om iets te kiezen dat bij een grote groep in de smaak valt. Kies dus niet voor een uitgesproken droge witte wijn of extreem robuuste rode wijn. Hou het liever iets algemener zodat je niet zoveel verschillende soorten in hoeft te slaan.

2. Sterke drank

Ook sterke drank is iets om in huis te hebben voor een zakelijk evenement. Na de koffie vinden veel mensen het lekker om een digestief te nemen en dat is toch wel vaak sterke drank. Je kunt je afvragen of het wodka alcoholpercentage de zakelijke contacten goed doet, maar een goede kop koffie afgesloten met een glaasje likeur of cognac is voor veel mensen gewenst. Over het algemeen vervangt zo’n digestief het dessert.

3. Vruchtensap en frisdrank

Naast alcoholische dranken, is het ook belangrijk om te denken aan de alcoholvrije gasten. Zorg dat er voor hen meer keuze is dan water. Een pure vruchtensap waarderen veel mensen, omdat het wat smaak brengt en er ook gewoon leuk uitziet tussen al die hoge wijnglazen en chique drankglazen. Natuurlijk zijn de standaard frisdranken als cola en sinas ook belangrijk om in huis te hebben. Sommige mensen vinden dat nog altijd het lekkerst en ook hen wil je natuurlijk op hun wenken bedienen. Alcoholvrije drankjes zijn ook een goed alternatief.

De juiste drank voor een zakelijk evenement vinden hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn. Zorg dat je van bovenstaande opties voldoende in huis hebt en je bent al een heel eind op weg naar een succesvol evenement.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *