geefmomenten relatiegeschenken

2 originele geefmomenten voor relatiegeschenken die vaak vergeten worden

Published On 23 september 2020 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Op zijn tijd verdienen zakelijke relaties zoals klanten, leveranciers en partners een mooi geschenkje als blijk van waardering. Deze relatiegeschenkjes worden meestal weggegeven op een feestdag of ander geefmoment in het jaar; denk aan kerst of sinterklaas. Naast deze geefmomenten kan je als bedrijf ook verschillende andere dagen, denk aan Pasen of de Dag van de Ondernemer, inzetten om een mooi persoonlijk relatiegeschenk cadeau te doen!

Speel in op mooie geefmomenten

Vaak worden relatiegeschenken cadeau gedaan op een thema- of feestdag. Dit maakt het effect van het geschenk namelijk groter. Door je geschenk te koppelen aan een thema- of feestdag is ook voor jou makkelijker kiezen tussen de geschenken. Je kan je geschenk bij je branche laten aansluiten en jouw logo meegeven in de stijl van de feest- of themadag. Zo kan een autodealer bijvoorbeeld een mooi blik met autodrop weggeven met persoonlijke bedrukking in eigen huisstijl.

Een relatiegeschenk weggeven levert veel op!

Ondernemers die denken dat een relatiegeschenk vooral geld kost hebben het in de regel eigenlijk altijd verkeerd. Het is namelijk zo dat wanneer je een mooi relatiegeschenk, origineel en gepersonaliseerd, weggeeft aan relaties en klanten dat dit juist een hele hoop oplevert.

Dit is niet altijd direct terug te zien. Er zullen vast wat nieuwe orders en bestellingen binnenkomen die de kosten van het relatiegeschenk deels dekken. Maar dit is zeker niet de grootste waarde van een relatiegeschenk. Je versterkt namelijk op een mooie manier jouw brand en ook je imago zal er zeker goed vanaf komen! Deze immateriële en niet direct meetbare effecten van het weggeven van een relatiegeschenk moet je zeker niet vergeten!

Ideale geefmomenten voor jouw bedrijf

Een kerstpakket of kleinigheidje met Sinterklaas zijn we inmiddels al wel gewend. Het is dus extra leuk om een geschenkje weg te geven op een andere themadag. Denk bijvoorbeeld eens aan Pasen of de Dag van de Ondernemer. Met leuke Dag van de Ondernemer- of Paasgeschenken verras je zakelijke relaties, personeel en klanten op een mooie manier.paaseitjes relatiegeschenken

Wat voor geschenken je weg kunt geven met Pasen voorzien van een persoonlijke bedrukking en lekkere vulling? Geef bijvoorbeeld een mooi persoonlijk bedrukt blikje weg gevuld met paaseitjes of heerlijke schuimpjes. De vulling is heerlijk en aantrekkelijk en een bedrukt blikje is duurzaam en gaat bovendien jaren mee. Zo blijft jouw persoonlijke bedrukking dus ook jarenlang in beeld!

Naast Pasen is ook de Dag van de Ondernemer een ideale dag om het eigen bedrijf eens in een goed daglicht te zetten. Laat met een prachtig en aandachttrekkend Dag van de Ondernemer-geschenk eens echt zien waar je bedrijf voor staat en waar je toe in staat bent. Een geschenk is het ideale visitekaartje om eens af te geven aan zakelijke relaties en klanten!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *