ICT events 2021

3 toffe ICT-events in 2021 die je niet wilt missen

Published On 11 november 2020 | By Jesse Rietbergen | Events

Ook in 2021 zijn er volop events te bezoeken binnen de wereld van ICT. Ondanks het coronavirus dat in 2020 veel events heeft gecanceld of online plaats heeft laten vinden, ziet de kalender van 2021 er goed uit. Eventmanagers zijn inmiddels geoefend in online evenementen en wij als bezoeker hebben ons er inmiddels op ingesteld. We weten nu immers dat online events niet meer onder doen voor een fysiek evenement. In dit artikel noemen we 3 toffe ICT-events waar je aankomend jaar graag heen wilt of die je vanuit je luie stoel thuis zeker moet bekijken.

Zorg & ICT 2021

Vanwege het coronavirus is de jaarlijkse Zorg & ICT-beurs al verplaats van april naar mei. Van 18 tot en met 20 mei 2020 is dit jaarlijkse event in de Jaarbeurs in Utrecht te vinden. Tijdens de beurs wordt aandacht besteed aan digitaal gedreven zorg, waarbij je de kans krijgt interessante seminars en workshops te volgen. De beurs heeft een uitgebreid programma waarin de focus ligt op actuele informatie, innovatie en inspiratie. Hét event voor zorgmanagers, zorgprofessionals en ICT-managers-, medewerkers-en consultants met een link naar de zorg, gemeenten of ministeries – nu misschien wel belangrijker dan ooit.

ICT College – ICT Fair

ICT Fair is een jaarlijkse organisator van verschillende events omtrent allerlei onderwerpen die gelinkt zijn aan de ICT. Ook volgend jaar organiseren zij een aantal interessante events, waaronder het ICT College in samenwerking met Business University Nyenrode. De datum is hiervan nog niet bekend, maar het belooft een interessante dag te worden gericht op strategie, marketing, compliance en sales. In één dag word je weer volledig bijgespijkerd door interessante en professionele sprekers uit het vakgebied. Wil je graag persoonlijker geholpen worden bij de ICT-vraagstukken van jou en je team? Denk dan eens na over een ICT training, zoals een Azure training die speciaal voor jouw team ontwikkeld wordt.

ICT & Logistiek

Van 9 tot en met 11 november 2021 heb je de kans om de vakbeurs ICT en Logistiek te bezoeken, de beurs die je alles vertelt over ICT-toepassingen- en diensten in de logistieke sector. Naast de bekende Jaarbeurs Utrecht waar het event jaarlijks plaatsvindt is het evenement ook digitaal te bezoeken. ICT & Logistiek speelt daarmee mooi in op de huidige tijd. Elk jaar verbindt de beurs nieuwe partijen aan elkaar en zo brengen ze de interessantste logistieke doorbraakprojecten tot stand.

Vul je agenda met deze toffe events en meer!

Naast bovenstaande events zijn er nog tal van andere leuke events te bezoeken het aankomende jaar. Hoewel veel agenda’s nog onzeker zijn vanwege het coronavirus, is het zeker dat er aankomend jaar een aantal interessante events en beurzen zijn om te bezoeken. Offline of digitaal!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *