Organiseren mannenuitje

Een mannenuitje organiseren? 5 stoere activiteiten voor mannen

Published On 4 december 2019 | By Stage 2bfound | Events

Wil je weer eens iets leuks doen met je vriendengroep of heb je een teamuitje met je mannelijke collega’s? Dan wil je natuurlijk wel een stoere activiteit ondernemen! Heb je geen inspiratie? Met deze vijf tips helpen we je uit de brand!

Mannenuitje activiteit 1 – Boksen

Als je aan gespierde en stoere mannen denkt, dan denk je al gauw aan boksers. Het leuke aan boksen is dat het nooit te laat is om hiermee te beginnen. De ideale activiteit om te ondernemen met je vrienden dus, of ze nu al fit zijn of dat graag willen worden. Misschien zit er wel een ware boksster in jouw vriendengroep. Een bokstraining is ook nog eens uitstekend geschikt voor teambuilding, omdat je samenwerkt en elkaar moet vertrouwen.

Mannenuitje activiteit 2 – Stormbaan

Een ander sportief personeelsuitje dat heel goed is voor teambuilding is een hindernisbaan. Stormbanen zijn er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld een ‘makkelijke’ opblaasbare stormbaan of eentje die je echt door de modder dwingt. Helemaal hilarisch is de wipe-out stormbaan, deze hangt boven het water en als je dus je evenwicht verliest valt je poging letterlijk in het water.

Mannenuitje activiteit 3 – Whiskyreis

Er zijn natuurlijk mensen die een wijnreis maken, maar wist je dat er ook whiskyreizen bestaan? Whisky is natuurlijk een écht mannelijk drankje. Een whisky reis maken doe je het beste in Schotland, want daar vind je allerlei distilleerderijen. Welke je bezoekt ligt natuurlijk helemaal aan jou. Bezoek bijvoorbeeld de distilleerderijen met je lievelings whiskymerken. Schotland is verdeeld in zes whiskygebieden, genoeg keuze dus!

Mannenuitje activiteit 4 – Karten

De nieuwe Max Verstappen word je wellicht niet, maar op de kartbaan kun je in ieder geval wel doen alsof. Op de meeste kartbanen behaal je hoge snelheden achteraf is er een borrelmogelijkheid. Supergezellig voor een uitje. Bij dit uitje komt er veel adrenaline vrij en er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Een competitief spelletje doet het altijd goed bij mannen.

Mannenuitje activiteit 5 – Wakeboarden

Wakeboardenziet eruit alsof het een eitje is, maar het is nog best lastig. Bij wakeboarden sta je op een soort surfboard en hang je met een lijn achter een boot. Zodra de boot snelheid begint te maken moet je snel omhoog zien te komen. Als iedereen dat eenmaal onder de knie heeft kunnen jullie proberen trucjes te doen. Tof!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *