sportief personeelsfeest

Sportief personeelsfeest organiseren? 4 sportieve attracties

Published On 10 januari 2019 | By Steven van Stavoren | Events

Teambuilding is ontzettend belangrijk. Niet alleen zorgt het voor een goede sfeer, ook zorgt het voor meer productiviteit binnen het bedrijf. Het organiseren van een sportief personeelsfeest, is een goede manier om aan de samenwerking binnen het team te werken. Je leert elkaar op een andere manier kennen, werkt gezamenlijk aan een sportief doel en hebt plezier. Bij het organiseren van een personeelsfeest komt heel wat kijken. Om je alvast op weg te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zetten we 4 sportieve attracties voor je op een rij!

1. Variaties op voetbal

Er zijn een hoop hilarische voetbalspellen op de markt die je personeelsfeest zeker tot een succes zullen maken. Zo bestaat er bijvoorbeeld Bumpervoetbal. Bij dit spel zitten de spelers deels in een grote, opgeblazen ballon. Hierdoor bots en stuiter je tijdens het spel tegen elkaar op en ga je letterlijk rollend over het veld. Een leuke en grappige manier om samen actief bezig te zijn! Ook is het mogelijk om een Pannakooi te huren. Bij dit voetbalspel zitten de spelers in een zeshoekige, opblaasbare kooi. De bal blijft in het spel en wie de mooiste acties met de bal heeft, wint. Succes gegarandeerd!

2. Huur een stormbaan

Ben je op zoek naar een veelzijdige, sportieve attractie? Dan is een stormbaan huren absoluut een geweldig idee. Wanneer de collega’s de stormbaan willen trotseren zullen ze moeten samenwerken en tot het uiterste moeten gaan. Dit zorgt niet alleen voor de nodige teambuilding, maar ook voor een hoop hilariteit. Opblaasbare stormbanen heb je in alle vormen en maten. Zo heb je survivalbanen met lastige obstakels, maar ook waterbanen die ontzettend leuk zijn voor de zomer. Glijden van steile hellingen, touwladders beklimmen en door kruiptunnels klauteren: het team dat als eerste bij de bel is wint!

3. Speel een spannende lasergame

Een potje lasergamen is uitermate geschikt voor een sportief personeelsfeest. Doordat je tactisch moet samenwerken in verschillende teams, wordt actief aan de communicatie en het groepsgevoel gewerkt. Dit uitdagende spel is bovendien geschikt voor zowel grote als kleine teams en de prijzen zijn relatief laag. Wil je met jouw team nader tot elkaar komen en veel plezier hebben met een klein budget? Kies dan voor deze sportieve attractie!

4. Een echte schaatsbaan inhuren

Wanneer je in de winter een personeelsfeest organiseert zijn sommige attracties minder geschikt. Wist je echter dat je tegenwoordig relatief eenvoudig een schaatsbaan kunt huren? Deze kunststof schaatsbanen worden gewoon naar de door jou gewenste locatie gebracht. Schaatsen aan en gaan! Wil je een sportief wedstrijdje organiseren met de collega’s onderling? Geen probleem, er zijn ook heuse sprint schaatsbanen op de markt.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *