personeelsfeest feestartikelen

Organiseer je een personeelsfeest? 4 leuke feestartikelen

Published On 11 oktober 2018 | By Bobby van Dijk | Events

We gaan langzaam naar het einde van het jaar en dat betekent dat de tijd van personeelsfeestjes er weer aankomt. Het moment om de medewerkers in het zonnetje te zetten en met het hele bedrijf knallend het nieuwe jaar in te gaan.Of je de personeelsruimte gebruikt voor het feest, of een speciale ruimte afhuurt, een gezellige ruimte kun je altijd ook zelf creëren. Door middel van verschillende feestartikelen maak jij er echt iets feestelijks van. Kies je voor een thema? Gebruik leuke props om dit thema kenbaar te maken en betrek mogelijk de feestgasten erbij. Leuke outfits, in combinatie met gepaste aankleding maakt er een leuk geheel van. Nu maar hopen dat alle collega’s zich houden aan de do’s en don’ts op een personeelsfeestje. Wat zijn voorbeelden van leuke feestartikelen om dit feestje af te maken? Je leest het hier!

1. Slingers en ballonnen

Slingers en ballonnen staan aan de basis van een feestelijke ruimte en sfeer. Kies niet voor de standaard ballonnen en slingers, maar probeer all out te gaan. Je kunt tegenwoordig de leukste en grootste ballonnen kopen, scoor er daar een aantal van om in de hoeken van de ruimte te plaatsen. In de kleuren die bij het thema passen.

2. Photobooth en props

Een photobooth is een musthave op elk feestje. Het vermaakt de gasten en laat een leuke herinnering achter bij iedereen aanwezig op het feest. Daarnaast hoef je geen fotograaf in te huren om foto’s te maken op het feest, maar laat je het de mensen zelf doen in de photobooth. Je kunt ervoor kiezen een thema te hangen aan de foto’s die gemaakt worden. Bijvoorbeeld een achtergrond waarbij mensen zogenaamd op het strand staan, op de Eiffeltoren of middenin Times Square.

Daarnaast zet je een bakje neer met de leukste props op een stokje. Denk hierbij aan een snor, grote lippen of een bril. Met één klik op de knop wordt de foto gemaakt en geprint en de herinnering van dit leuke personeelsfeest gaat mee naar huis.

3. Lampionnen

Lampionnen kun je gebruiken om de ruimte van het personeelsfeest gezellig mee te maken. Het is een stijlvolle manier om jouw feest af te maken. Je kunt een lampje doen in de hangende lampionnen en je hebt originele sfeerverlichting. Ook de stijl van de lampionnen kun je aansluiten op een mogelijk thema van je feest.

4. Feestelijke bloemen en planten

Zorgen voor leven in de brouwerij kan op meerdere manieren. Planten en bloemen zijn levende feestartikelen om op jouw personeelsfeest neer te zetten. Denk hierbij aan grote bossen frisse bloemen op de tafels en mooie planten tegen de muren aan. Daarnaast kunnen bloemen en planten zorgen voor een prettige afscheiding van de ruimte en wanneer je een zaal gebruikt binnen het bedrijf, kunnen zij het een andere uitstraling geven. Belangrijk is om er dan extra voor te zorgen dat de medewerkers even niet aan het werk denken.

Hopelijk heb je tijdens het lezen inspiratie opgedaan voor wanneer jij binnenkort het personeelsfeest organiseert!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  4/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *