origineel personeelsfeest

Een origineel personeelsfeest organiseren? 4 ideeën

Published On 1 juli 2019 | By Steven van Stavoren | Events

Het organiseren van een personeelsfeest is goed voor de teambuilding. Collega’s die goed met elkaar kunnen samenwerken en zich gewaardeerd voelen, zijn meer tevreden en daardoor ook productiever. Redenen genoeg dus om regelmatig een leuk personeelsfeest te organiseren. Om het maximale rendement uit dit feestje met de hele organisatie te halen, moet het natuurlijk wel goed georganiseerd worden. Een borrel of een etentje is leuk, maar liever nog wil je iets origineler uit de hoek komen. Ga jij binnenkort een personeelsfeest organiseren, maar weet je niet goed hoe je deze vorm kunt geven? Doe dan hier de nodige inspiratie op, want wij zetten voor jou vier originele ideeën op een rij!

1. Een pubquiz met alle collega’s

Wil jij het personeelsfeest een bijzonder extraatje geven en bovendien de samenwerking bevorderen? Dan is het inhuren van een pubquiz een ontzettend goed idee! Tijdens deze muzikale quiz wordt het personeel uitgedaagd om antwoord te geven op diverse leuke en verrassende vragen. Daarbij werken zij samen in teams, iets wat behalve gezellig ook heel goed is voor de teambuilding. Een pubquiz is geschikt voor jong en oud en zorgt doorgaans voor de nodige hilariteit. Bovendien is het een heel leuke manier om aan een gewoon personeelsfeest in een bar, net dat beetje extra sfeer te geven.

2. Sportief personeelsfeest

Een personeelsfeest hoeft uiteraard niet altijd plaats te vinden in een bar of café. Zo is het ook ontzettend leuk om een sportief personeelsfeest te organiseren. Ga in de winter bijvoorbeeld schaatsen en sluit af met een winterse borrel. Huur een stormbaan of leg in kleine teams een survivalparcours af. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Bezoek een dinnershow

Wil jij het personeel trakteren op een heerlijk diner, maar ook voor het nodige entertainment zorgen? Dan is het een goed idee om kaartjes voor een dinnershow te kopen. Je hoeft zelf dan helemaal niets te regelen en zorgt toch voor een onvergetelijk personeelsfeest en een geheel verzorgde avond voor het personeel. Geniet met het hele bedrijf van een heerlijk diner, lekkere drankjes en een spectaculaire show vol zang en dans. Dergelijke dinnershows zijn in diverse groten steden te bezoeken.

4. Een zomerse barbecue

Laat jij het personeelsfeest in de zomer plaatsvinden? Organiseer dan een gezellige barbecue. Een barbecue biedt collega’s de perfecte gelegenheid om elkaar in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen. Kies voor staan- en zitplaatsen, zodat je een ongedwongen sfeer creëert. Hierdoor raken mensen al snel met elkaar in gesprek en leert iedereen elkaar op een heel persoonlijke manier kennen. 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *