personeelsfeest huur een stormbaan

5 toffe ideeën voor een onvergetelijk personeelsfeest

Published On 25 april 2019 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Is het weer tijd voor het (half)jaarlijkse personeelsfeest, maar weet je niet precies wat je kunt gaat doen met je personeel? Je wilt natuurlijk wel een zo leuk mogelijk bedrijfsuitje dat het personeel niet snel zal vergeten! Doe inspiratie op met deze vijf originele ideeën voor een onvergetelijk personeelsfeest.

1. Expeditie Robinson dag

Zijn je collega’s gek van het televisieprogramma Expeditie Robinson? Dan is dit een superleuk uitje. Je wordt hierbij (helaas) niet op een onbewoond eiland gedumpt, maar dit speelt zich af op het strand of in een bos. De groep wordt ingedeeld in teams en moet vervolgens allerlei spannende opdrachten doen. Het winnende team krijgt een leuke prijs. Dit is niet alleen leuk maar ook nog eens heel goed voor de teambuilding.

2. Stormbaan

Voor actieve collega’s is het leuk om een stormbaan te huren, dit kan zowel op een vaste locatie als met een opblaasbare stormbaan op het eigen bedrijfsterrein. Dit kan zowel individueel als in teams worden gedaan. Wie het snelste aan het einde is, is de winnaar. Hierbij is het wel echt van belang dat iedereen fanatiek bezig is, want het gaat er heftig aan toe!

3. Dinnershow

Houden je collega’s wel van een beetje entertainment en wil je zelf niets meer regelen? Dan kun je naar een dinnershow gaan. Hierbij kun je tijdens het diner genieten van een theaterspektakel. De hele avond wordt voor je geregeld, daardoor hoef je zelf aan niets meer te denken. Na het eten kun je nog gezellig een drankje doen en de avond is compleet!

4. Zeskamp

Nog een actieve bezigheid die goed is voor de teambuilding: een zeskamp. Dit kun je eigenlijk zo actief en fanatiek maken als je het zelf wilt, omdat je zelf de spellen kunt uitkiezen. Zo kun je kiezen voor touwtrekken en tafeltennissen, maar ook voor Jenga XL en vier op een rij. Als je zelf niets in huis hebt kun je eenvoudig de spullen voor zeskamp huren. Ook hierbij geldt dat het goed voor de teambuilding kan zijn, maar je kunt het ook individueel spelen.

5. Solex toertocht

Je hebt ze vast wel eens over het platteland zien rijden: de kleine brommertjes van Solex. Wist je dat je deze heel eenvoudig kunt huren? Zo kun je bijvoorbeeld in de buurt van het bedrijf een leuke toertocht doen en allerlei leuke bezienswaardigheden bekijken. Dit is een supergezellige activiteit en onvergetelijke ervaring voor het hele bedrijf.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *