online kerstmarkt voor bedrijven

Online kerstmarkt voor bedrijven: dit zijn de mogelijkheden

Published On 7 december 2020 | By Demi van Wijk | Events

Kerstmarkt bezoeken vanuit huis? Ja, dit kan! Aangezien we met zijn allen zoveel mogelijk thuis moeten blijven, zijn we steeds meer online. Dit gaat over zowel meer online aankopen als meer online activiteiten doen. Zo is er nu ook de online kerstmarkt bedacht. Speciaal bedacht voor bedrijven. In dit artikel leggen we je uit wat het precies inhoudt en wat de mogelijkheden zijn.

 

Wat is een online kerstmarkt?

Voordat we dieper over het onderwerp ingaan, geven we eerst antwoord op de vraag: “wat is een online kerstmarkt?” Een online kerstmarkt is een volledige virtuele beleving waar op een corona proof manier, kerstpakketten worden samengesteld. Medewerkers hebben de mogelijkheid om langs virtuele kerstkraampjes te lopen waarbij elke kraam een eigen thema heeft. Zo zijn er diverse kerstgeschenken die online te koop zijn in de categorieĂ«n home & living tot beauty en wellness en een online bar met pub quiz en een wensboom, waar berichten door iedereen achter gelaten kunnen worden. Voordat de online kerstmarkt van start gaat is het handig dat iedereen de kerstborrelbox met uitnodiging in huis heeft. In de uitnodiging staat de URL die je verwijst naar de online kerstmarkt.

 

Digitale kerstmarkt & combinatiemogelijkheden

Naast het samentellen van je eigen kerstpakket heb je ook andere combinatiemogelijkheden die te koppelen zijn aan de digitale kerstmarkt. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet:

  • Pub quiz met kerstthema
  • Foute kerstbingo
  • Kerstshow met quiz, bingo en meer
  • Kerstmis piano show

 

Virtuele kerstmarkt met interactie

Tijdens de virtuele kerstmarkt is interactie natuurlijk ook mogelijk. Zo is er een chatfunctie die gedurende tijd open is zodat medewerkers met elkaar kunnen communiceren. Je hebt ook de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen. Is er een toespraak? Dan kan je die in het midden van de virtuele kerstmarkt laten projecteren. De techniek van tegenwoordig maakt het allemaal mogelijk. Bij de virtuele bar kan je via videobellen met elkaar praten en samen gezellig een borrel doen en te babbelen.

 

Online kerstmarkt in eigen huisstijl

Omdat de online kerstmarkt speciaal bedacht is voor bedrijven, kunnen bedrijven de digitale kerstmarkt in hun eigen huisstijl ontwerpen. Denk aan het verwerken van de kleur en het logo van het bedrijf. Daarnaast kan je als bedrijf uit een groot assortiment aan producten kiezen die voor op de online kerstmarkt te koop zijn. De online kerstmarkt is een exclusief idee waardoor het momenteel alleen verkrijgbaar is via een klein aantal aanbieders. Bij interesse vraag je bij Advance events een offerte aan.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in andere ideeën voor je personeelsfeest. Neem de tijd en lees het artikel: Online kerstborrel organiseren voor het bedrijf? 6 Super tips. Heb je zelf nog aan of opmerkingen? Laat gerust een reactie achter! Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *