spullen vervoeren

3 beste manieren om spullen te vervoeren voor jouw event

Published On 11 november 2022 | By Steven van Stavoren | Events

Wat voor evenement je ook moet plannen, de kans is groot dat je veel spullen moet vervoeren van en naar de locatie. En als je waardevolle of kwetsbare spullen vervoert, wil je er zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Dat is waar rolcontainers en pallets van pas komen. Rolcontainers zijn ideaal voor het vervoer van grotere voorwerpen die beschermd moeten worden tegen schokken. Ze zijn ook gemakkelijk te laden en te lossen, wat een voordeel is als je weinig tijd of personeel hebt. Pallets daarentegen zijn perfect voor het vervoer van grote hoeveelheden kleinere voorwerpen. Ze zijn ook stapelbaar, zodat je je opslagruimte optimaal kunt benutten. Weet je niet zeker welke optie voor jou geschikt is? Hier lees je drie verschillende manieren om spullen voor je evenement te vervoeren met behulp van rolcontainers of pallets.

#1 Te voet

Of je nu kiest om alle spullen te vervoeren in rolcontainers of op pallets, als je een klein evenement hebt met maar een paar dingen te vervoeren, kun je dat gemakkelijk te voet doen. Gewoon alles in een handkar laden en weg ben je! Dit is verreweg de snelste en gemakkelijkste manier om spullen voor je evenement te vervoeren, maar het is niet altijd praktisch als je veel dingen te verplaatsen hebt.

#2 Met de auto

Als je wat meer dingen te vervoeren hebt, of als ze te groot of te zwaar zijn om te voet te dragen, dan is de auto waarschijnlijk je beste gok. Je kunt alles in de kofferbak of achterbank van je auto leggen, of investeren in wat spanbanden of koorden om grotere spullen bovenop je auto vast te zetten. Zorg er wel voor dat alles goed vastzit voordat je op weg gaat! Een voordelige manier om een auto voor een korte periode te huren is een flexibel auto-abonnement.

#3 Met de vrachtwagen

Last but not least! Of je nu een kerstevenement, een braderie of ander groot evenement organiseert – vaak is het huren van een vrachtwagen in combinatie met rolcontainers en pallets een goede keuze! Je kunt een standaard vrachtwagen met laadklep huren (ideaal voor het laden en lossen van zware voorwerpen), of kiezen voor een bakwagen met planken (perfect voor het stapelen en opslaan van kleinere voorwerpen). Zorg er wel voor dat je voldoende tijd hebt om alles in en uit te laden – het gaat niet altijd zo snel en gemakkelijk als het lijkt!

Wat voor evenement je ook organiseert, de kans is groot dat je spullen moet vervoeren van en naar de locatie. En als je je spullen wilt beschermen, is het gebruik van rolcontainers of pallets de perfecte manier. Kies gewoon de optie die het meest geschikt is voor jouw evenement en transportbehoeften. We wensen je een mooi event!

 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *