bedrijfsvlaggen

Vlaggen als promotiemiddel; zorg dat je kantoor zichtbaar wordt!

Published On 21 december 2017 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Als je over de snelweg of door steden rijdt, is het indrukwekkend om de enorme en soms torenhoge bedrijfsvestigingen te zien. Vaak staan er gigantische borden of letters op met grote merknamen, of staan er rijen met hoog reikende vlaggenmasten met het merk erop. Deze bedrijven proberen hun imago aan alle voorbijgangers over te brengen.

Reclame voor voorbijgangers

Het is vaak lastig voor te stellen dat deze vormen van promotie ‘dichtbij huis’, die dus gericht zijn op de uitstraling van de vestigingen van bedrijven, echt een (grote) bijdrage leveren aan de zaken die een bedrijf uiteindelijk doet. Maar toch is het zo. Als het namelijk lukt om de aandacht te trekken van mensen die voorbij reizen, kunnen zij jouw merk en locatie onthouden. Iets wat vaak ook onbewust gebeurt! Als mensen weten wat voor bedrijf je bent, en waar het zich bevindt, is de kans ook groter dat zij aan jouw merk moeten denken als het gaat om services die je biedt!

Reclamevlaggen voor grote en kleine bedrijven

Een bedrijf hoeft hier niet groot of indrukwekkend te zijn. Ook voor bedrijven met een kleine vestiging is het waardevol om, voor voorbijgangers, het merk over te brengen. Mensen kunnen jouw merk dan verbinden aan jouw locatie. Ben je gevestigd in de buurt van infrastructuur als wegen, paden, een spoor of zelfs een rivier? Dan is dit zeker het overwegen waard.

Vlaggen zorgen voor een sterke uitstraling

Een goede uitstraling hierbij dus met name belangrijk. Dit zorgt voor een positieve associatie bij mensen. Vlaggen zijn goede middelen om de aandacht van mensen te trekken. Zij kunnen jouw boodschap overbrengen op een stijlvolle wijze. Of je nu een kleine winkel hebt in een winkelstraat, of groot gevestigd bent in een stad. Vlaggen zijn een investering die je eenmalig doet, en waar je voor altijd profijt van hebt. Ze zijn er in allerlei maten en hoogtes. Een rij vlaggenmasten kan een sterke uitstraling bieden voor grote winkels, industriële bedrijven of kantoren. Een vlag aan een winkel in een winkelstraat is ook waardevol, mensen scannen immers vaak de uithangborden en vlaggen die zij zien hangen als zij door in een winkelstraat lopen. Een polyester vlaggenmast kun je door professionals laten plaatsen. Voor een stijlvolle uitstraling zijn verlichte vlaggenmasten in het donker ook een mooie investering. Tenslotte is de banier vlaggenmast een handige optie om vlaggen op te hangen die niet al te veel wapperen – de vlaggen zijn dan niet aan de zijkant, maar aan de onder- en bovenkant bevestigd aan de mast. Zo komt jouw imago en/of boodschap nog duidelijker over!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *