Evenementen in de herfst

De 4 leukste evenementen in de herfst

Published On 20 oktober 2017 | By Steven van Stavoren | Events

De herfst is begonnen en het slechte weer maakt zijn opwachting. De dagen worden steeds korter en de feestdagen zijn nog ver weg. Voor veel mensen de oorzaak van een herfst dip. 4 op de 10 mensen in Nederland krijgt te maken met een herfstdip. Maar ook in de herfst zijn er voldoende leuke dingen te doen! Versla je herfstdip en trek er op uit. Ik heb voor jou de 4 leukste evenementen in de herfst uitgezocht.

1. De winterfair in Ahoy Rotterdam

Dit veroorzaakt misschien verwarring. Het gaat om de vier leukste evenementen in de herfst en ik begin met de winterfair maar de winterfair vindt toch echt plaats in de herfst. Namelijk op 29 november tot en met 3 december in Ahoy Rotterdam. Op de winterfair staat, jawel, de winter centraal. Op deze beurs kan je inkopen doen voor de feestdagen of andere leuke spullen kopen. Naast shoppen zijn er nog tal van andere activiteiten zoals; optredens, workshops, een miniatuur kerstdorp en op de derde dag een bingo! Waan je alvast in de feestdagen en de winter, geen betere manier om die herfstdip even te vergeten.

2. Bezoek Eurospoor in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Werd jouw interesse voor de winterfair voornamelijk gewekt door het miniatuur kerstdorp? Dan is Eurospoor zeker iets voor jou! Het is het grootste modelspoorevenement van Europa wat plaatst vindt op 3, 4 en 5 november in de jaarbeurshallen in Utrecht. De meest schitterende op schaal gemaakte omgevingen kom je tegen. Alles tot in detail en natuurgetrouw nagemaakt. Ook voor kinderen is dit een geschikte beurs. Zo zijn er een aantal banen waar kinderen zelf de treinen mogen bedienen en kan je zelfs een ritje maken in een grote modeltrein. Verder zijn er voldoende modelbanen die een zomers thema voeren. Wederom maakt je herfstdip hier geen kans.

3. Cinekid in Amsterdam

Cinekid is hét film festival voor de jeugd en is al jaren een begrip in Nederland. Het zal plaats vinden in de Westergasfabriek in Amsterdam. Er worden voornamelijk kinderfilms getoond waar je met je kind naar kan gaan kijken. Op het programma staan ook een aantal televisie series. Het meest bijzondere is het medialab. Dit is een digitale speeltuin van 1200 vierkante meter. Hier staan interactieve installaties en digitale spelomgevingen. Daarnaast worden hier een aantal workshops gegeven. Ben je erg benieuwd maar heb je zelf geen kinderen? Vraag dan je neefjes en nichtjes mee of gun een kennis wat rust en neem die kinderen mee op pad. Je kan natuurlijk ook altijd zelf gaan, kinderfilms zijn voor iedereen geschikt. Cinekids vindt plaats van 21 tot en met 27 oktober.

4. Spullen en Smullen bij het station in Breda

Op Spullen en Smullen vind je voornamelijk veel kramen waar je spullen kunt kopen, dit verklaard dan ook het eerste gedeelte van de naam. Naast deze vele kramen zijn er een aantal foodtrucks aanwezig, ook wel het tweede gedeelte van de naam. Voor de nodige extra sfeer staat er live muziek op het programma. Alle factoren voor een leuke dag zijn aanwezig. Dit evenement vindt plaats op 26 november bij het treinstation van Breda.

Genoeg redenen om jouw herfst helemaal te gek te maken! Het allermooiste is dat deze evenementen elkaar niet overlappen, dus je kan ze allemaal bezoeken. Welke ga jij bezoeken? Laat het me weten in de reacties. Vind jij dit een leuk artikel? Vergeet hem dan niet te delen via onderstaande social media buttons!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 2   Gemiddelde:  3/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *