Foto van stoelen in een ruimte waar een beurs wordt gehouden

4 beurzen die jij als ondernemer moet bezoeken in 2018

Published On 13 november 2017 | By Steven van Stavoren | Events

Een bezoek aan een beurs is voor een ondernemer ongelofelijk belangrijk. Zo maak je kennis met nieuwe bedrijven, krijgt mogelijk inzicht in wat concurrenten doen en vergaar kennis van sprekers en andere ondernemers! In 2018 staan er al een aantal leuke beurzen op het programma. Ik selecteerde vier beurzen die je in 2018 echt moet bezoeken als ondernemer!

1. Digital marketing live! 2018

Online organisatie Emerce organiseert ieder jaar een beurs gericht op digitale marketing. In 2018 vindt deze plaats op 31 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Dit evenement is gericht op online marketing, online advertising en interactieve media. Op de beurs kan je deelnemen aan workshops, panel discussies en nog veel meer. Er zijn meer dan 180 nationale en internationale sprekers die jou als ondernemer de beste tips geven op het gebied van digital marketing. Deze beurs trekt jaarlijks meer dan 2000 bezoekers. Digital marketing is een steeds belangrijkere factor, voor iedere ondernemer en onderneming. Zorg er daarom voor dat je bij deze beurs aanwezig bent!

2. Fenexpo businessdagen in Gorinchem

Op 10, 11 en 12 april 2018 wordt in evenementenhal Gorinchem de beurs Fenexpo georganiseerd. Voor deze beurs kan jij je als ondernemer nog opgeven met je bedrijf! Heb jij niet veel ervaring met het staan op een beurs? Geen probleem! Fenexpo regelt alles voor jou! Stand, tapijt, verlichting en elektra worden allemaal verzorgd zonder dat jij je daar druk om hoeft te maken. Er staat zelfs iedere avond een maaltijd voor je klaar in het Restaurant. Deelname is mogelijk vanaf 820 euro. Deze beurs is één van de meest succesvolste van Midden-Nederland. Wil je jouw bedrijf in de kijker spelen? Dan is het een must om hier bij te zijn!

3. Business Contact Dagen Noord

Dé beurs voor ondernemers in het noorden van Nederland. Op 20 en 21 maart in het WTC in Leeuwarden worden de Business Contact Dagen Noord georganiseerd. Dit is een netwerkevenement waar ondernemers en organisaties elkaar ontmoeten. Met meer dan 350 deelnemers is dit een zeer omvangrijke beurs. Je kan je zowel inschrijven als exposant en een eigen stand bemachtigen maar, het evenement bezoeken als bezoeker is ook een mogelijkheid. Wanneer jij een ondernemer bent in het Noorden van Nederland is het een goed plan om deze beurs op zijn minst te bezoeken.

4. Webwinkel Vakdagen 2018

Op 24 en 25 januari 2018 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Op dit evenement draait alles om e-commerce. Er zijn zowel beursstands als lezingen en seminars met topsprekers. Wanneer jij als ondernemer deze beurs bezoekt kom jij alles te weten over de facetten van online marketing en online zakendoen. Heb jij een online-marketing bedrijf? Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor deze beurs! Wanneer jij een bedrijf hebt met een website is het meer dan verstandig om een bezoekje te brengen aan deze beurs.

Heb je na dit artikel besloten om aan één van deze beurzen deel te nemen? Vergeet dan niet om een leuke en originele giveaway te bedenken! Voor welke beurs heb jij gekozen? Laat het me weten in de reacties! Wanneer jij dit een interessant artikel vind moet je niet vergeten om deze te delen via onderstaande social media buttons met collega’s en vrienden!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *