een evenement voor vrienden organiseren

Spice up the winter! Organiseer een winterevenement voor vrienden

Published On 10 november 2017 | By Steven van Stavoren | Events

De winter komt er weer aan! Dat betekent dat het steeds kouder wordt, maar het betekent ook dat de tijd van de gezelligheid is aangebroken. De winter leent zich ondanks koudere temperaturen perfect voor het organiseren van evenementen. Als je een paar dingen in de gaten houdt kun je de winter opleuken door een winterevenement voor je vrienden te organiseren. Lees hieronder waar je op moet letten!

Beschutting

Met de gemiddelde wintertemperatuur in Nederland is het belangrijk om te zorgen voor beschutting. Mocht het te koud worden voor je gasten in de buitenlucht, dan kunnen zij even bijkomen in de beschutting van bijvoorbeeld een partytent. Maar je kunt bijvoorbeeld ook zorgen voor uitwijkmogelijkheden naar een gebouw. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het hele feest in huis te houden. Dan moet je rekening houden met een kleinere ruimte, maar weet je zeker dat niemand kou hoeft te lijden.

Activiteiten

Een van de belangrijkste dingen voor een geslaagd winterevenement voor vrienden, zo niet het belangrijkste, is zorgen dat er voldoende activiteiten zijn. Dat kunnen buitenactiviteiten zijn, maar zorg er in dat geval wel voor dat je gasten lekker bezig zijn zodat ze warm blijven. Maar binnen is er ook genoeg mogelijk. Zo kun je een fotohokje huren waar je met je vrienden de leukste herinneringen kunt vastleggen, en je hoeft er niet voor naar buiten in de kou.

Eten en drinken

Naast voldoende activiteiten en opwarmplekken is het natuurlijk belangrijk dat je gasten niet met een lege maag zitten. Zorg daarom voor een hapje en een drankje. In de winter is het natuurlijk heerlijk om met een kop warme chocolademelk bij te kunnen komen. Met een paar lekkere broodjes of snacks erbij kunnen je gasten de winterse omstandigheden zeker aan. Mocht je evenement de avond in beslag nemen, zorg dan dat je de catering daar op afstemt.

Sfeer

De wintertijd is perfect voor het creëren van een gezellige sfeer. De aankleding van je evenement is van invloed op de gemoedstoestand van je gasten. Maar de aankleding van je evenement is ook een vorm van promotie voor je evenement. Door middel van banners kun je je gasten er constant aan herinneren waar het evenement voor bedoeld is. Organiseer je een evenement enkel voor je vrienden, dan is het vooral belangrijk dat het gezellig is en dat iedereen zich comfortabel en op zijn gemak voelt!

Genoeg mogelijkheden voor het organiseren van een winterevenement dus! Leuk de winter ook op en sla aan het organiseren!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *