afzetpaal rood wit kopen

Afzetpaal rood wit kopen voor je evenement

Published On 20 mei 2019 | By Bobby van Dijk | Events

Wie kent ze niet? De rood wit gekleurde afzetpalen die je veelal tegenkomt op parkeerterreinen of om een bepaald vlak voor de inrit of garage af te schermen. Deze palen zijn in verschillende maten en varianten te koop. Daarbij zijn ze nog te koop in een permanente vorm waarbij ze verankerd staan in de grond, los staan om ze makkelijk te verplaatsten (deze zie je vaak op parkeerterreinen) of waarbij ze met een slot vaststaan en alleen door de eigenaar verplaatst kunnen worden. Los van of je een permanente of verplaatsbare wilt, zie je ze ook nog in ronde of vierkante varianten.

Maat afzetpaal rood wit

De meest voorkomende maat voor een uitneembare afzetpaal is die van 70×70 mm, maar er zijn ook andere maten verkrijgbaar. Wil je een afzetpaal rood wit kopen let dan ook goed op de kwaliteiten van de paal. Met of zonder laklaag, maar de bodemhuls van de afzetpaal is ook een belangrijke factor. De afzetpalen moeten in weer en wind buiten staan, daarom is een lengte van minimaal 50 cm voor de bodemhuls echt wel aan te raden.

Slot afzetpaal

Als je een afzetpaal rood wit gaat kopen, dan is het aan te raden om in ieder geval een variant te nemen met een goed slot. Meestal zijn de palen voorzien van een driekantsleutel. De sleutels zijn vaak universele sleutels en ook los goed verkrijgbaar. Dat kan dan weer een nadeel zijn wil je een afzetpaal rood wit kopen. De sleutels passen ook op andere palen.

Prijs afzetpaal rood wit

Er is vanzelfsprekend veel mogelijk in de kwaliteit van de afzetpalen. Ga je een afzetpaal rood wit kopen, dan zijn deze relatief eenvoudig te bestellen via internet. Let erop dat ze wel voldoen aan een aantal voorwaarden die je voor jezelf hebt gesteld. Wel of niet uitneembaar, welke maat en hoeveel strepen? Let er ook op dat het een paal is die reflecterend kan zijn in het donker. Afhankelijk van de gebruikte verf of het materiaal van de stickers die op de palen zijn verwerkt geven deze wel of geen reflecterend licht in het donker. Omdat de prijzen erg variëren is het lastig aan te geven wat een goede prijs is.

Wil je dus echt een afzetpaal rood wit kopen, probeer dan van tevoren een aantal punten te bepalen wat er nodig is en wat je budget is. Daarmee zijn er vele verschillende soorten afzetpalen te verkrijgen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *