bedrijfskleding met bedrukking als je op een beurs staat

3 redenen waarom je bedrijfskleding moet gebruiken op beurzen en andere evenementen

Published On 20 september 2018 | By Steven van Stavoren | Events, Offline Marketing

Een beurs of evenement is vaak een hele mooie manier om je bedrijf in the picture te zetten. Daarnaast is het dé mogelijkheid om letterlijk het gesprek aan te knopen met je doelgroep. Er is weinig meer waardevol dan dat. Wanneer je dan als bedrijf op een beurs of ander evenement staat is het wel zaak dat mensen je bedrijf ook echt kunnen herkennen. Het belang van bedrijfskleding over het algemeen wordt nog wel eens onderschat, en zeker op beurzen en andere evenementen. In dit artikel vind je daarom redenen waarom je bedrijfskleding moet gebruiken op beurzen en andere evenementen!

1. Voor herkenbaarheid

De eerste reden is voor de hand liggend: voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Als je bedrijfskleding laat bedrukken, zal je er vrijwel altijd voor kiezen om hier de naam en logo van je bedrijf in te laten verwerken. Dat levert misschien op de korte termijn niet veel op, behalve dat mensen weten met wie ze spreken op een evenement of beurs. Maar op de lange termijn draagt dit bij aan de bekendheid van je bedrijf. Hoe vaker mensen je naam, logo en huisstijl voorbij zien komen, hoe beter ze weten wat je precies doet. De volgende keer dat ze op zoek zijn naar een product of dienst die jij aanbiedt, zullen ze aan jou denken.

2. De groei van je bedrijf

Het opvallen tijdens een beurs zoals we hiervoor beschreven werkt eigenlijk door naar deze tweede reden. Wanneer je medewerkers namelijk bedrijfskleding laat dragen, altijd of tijdens een evenement of beurs, zal dit zorgen voor verbondenheid van je medewerkers met jouw bedrijf. Dat is iets heel belangrijks. Want medewerkers met hart voor de zaak, zullen zich volledig inzetten voor de groei van jouw bedrijf. Daarnaast maakt het medewerkers gelukkiger wanneer zij volledig achter het bedrijf en de werkzaamheden binnen het bedrijf staan.

3. Professionaliteit

Wanneer je op een evenement of beurs staat als bedrijf zijnde, wil je uitstralen dat jouw bedrijf en jouw werknemers de juiste keuze zijn voor een specifiek product of dienst. Bedrijfskleding draagt hier aan bij. Naast dat het onderdeel van je marketing is, is het een manier om te laten zien dat je een professionele organisatie bent en mensen in dienst hebt die professionals zijn. Mensen gaan veel liever in zee met een partij die zij kundig genoeg vinden.

Bedrijfskleding is dus wellicht veel belangrijker dan je dacht op een beurs of op andere evenementen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *