ijsbeker met bedrukking

Promoot je bedrijf door ijsbekers te laten bedrukken met jouw ontwerp

Published On 21 september 2018 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Wil je meer klanten naar je restaurant, snackbar of ijssalon trekken? Dan is het belangrijk dat je je eigen bedrijf promoot. Dit is op verschillende manieren aan te pakken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van ijsbekers die bedrukt zijn met jouw logo of de bedrijfsnaam. Je horecazaak zal meer aandacht trekken en dat kan leiden tot meer klanten.

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van ijsbekers?

Het laten bedrukken van ijsbekers met je eigen logo heeft meerdere voordelen. Door gebruik te maken van eigen ijsbekers in plaats van standaard bekers valt jouw bedrijf meer op. Je zorgt er waarschijnlijk voor dat je bedrijfspand opvallend is, door het logo op het pand te plaatsen en door de kleuren van de huisstijl te gebruiken. Zo probeer je klanten te trekken en daarbij maak je je pand hiermee een stuk herkenbaarder. Waarom zou je dat niet met andere onderdelen van je bedrijf doen? Met zelf ontworpen bekers kan je op een eenvoudige manier jouw bedrijf onder de aandacht brengen. Je klanten lopen met deze ijsbekers op straat, waardoor anderen ook weer jouw bedrijfsnaam en logo zien. Zo krijg je weer meer naamsbekendheid. Hoe meer mensen jouw eigen ijsbekers zien, hoe groter de kans is dat ze ook eens een bezoek brengen aan jouw ijssalon, snackbar of restaurant. Onderbewust zal het logo van je onderneming in het achterhoofd blijven hangen. Wanneer ze hem dan weer zien zal er een lampje gaan branden, en als het er goed uit ziet, zijn ze ook geneigd om bij jou naar binnen te stappen.

In tegenstelling tot andere marketingmethoden zijn de kosten voor het bedrukken van ijsbekers vrij laag, waardoor het zeker de moeite waard is om dit eens te proberen voor jouw bedrijf.

Hoe kun je ijsbekers voor uw eigen bedrijf laten bedrukken?

Wil je jouw bedrijf promoten door gebruik te maken van ijsbekers? Je kunt eenvoudig via internet een bedrijf opzoeken dat gespecialiseerd is in het bedrukken van diverse voorwerpen. Vaak is het mogelijk om eerst samples aan te vragen zodat je kunt zien of het ontwerp en de kwaliteit van de bekers je bevalt. Kom je er zelf niet helemaal uit? Vrijwel alle bedrijven bieden hulp aan bij het maken van een ontwerp. Als je tevreden bent over het ontwerp, dan kan je grote hoeveelheden in één keer bestellen zodat je voldoende bekers op voorraad hebt.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *