relatiegeschenk beurs

Promoot jouw onderneming met bedrukte relatiegeschenken

Published On 22 september 2018 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Sta je binnenkort met jouw bedrijf op een evenement of beurs en wil je ervoor zorgen dat jouw potentiële klanten na deze dag jouw onderneming zullen onthouden? Of doe je graag inspiratie op voor het promoten van jouw onderneming? Lees dan gauw verder in deze blog over het promoten van jouw onderneming met bedrukte relatiegeschenken!

Evenementen & beurzen

Van jong tot oud, advocaat tot chirurg, iedereen vind het leuk om een cadeau te krijgen. Maar het is nog veel leuker om een onverwachts cadeau te krijgen, dit zorgt namelijk net voor dat beetje extra waardering. Een perfect moment om je potentiële klanten kennis te laten maken met jouw product of onderneming is op een evenement of beurs. En waarmee doe je dat beter dan met kleine relatiegeschenken met jouw logo of merk erop.

Kleine relatiegeschenken als bedrukte pennen, USB-sticks of mini zaklampen zijn ideaal om te gebruiken als giveaway. Door geschenkjes uit te delen trek je de aandacht van jouw potentiële klanten, maar hoe houdt je dit vast?

De kracht van een goed relatiegeschenk

Om de aandacht van jouw potentiële klanten vast te houden is een goed relatiegeschenk nodig. Dit klinkt misschien erg simpel, maar toch struikelen ondernemers hier vaak over. De kracht van een goed relatiegeschenk zit hem namelijk onder andere in de functionaliteit van het geschenk. Wanneer een product geen nuttige functionaliteit heeft zal het samen bij de andere producten in die “categorie” in de kast komen te liggen. Als dit eenmaal gebeurt zal er geen omkijken meer naar zijn en jammer genoeg zal je toch door je potentiële klant vergeten worden.

Een goed relatiegeschenk zou dus een product moeten zijn waar de ontvanger ook daadwerkelijk wat aan heeft. De bovengenoemde voorbeelden (pen, USB-stick of mini zaklamp) zijn enkele van die kleine en relatief goedkope relatiegeschenken. Dit soort producten zullen zeker van pas komen in het dagelijkse leven van de ontvangen. Door deze relatiegeschenken te bedrukken zal diegene elke keer weer opnieuw in aanraking komen met jouw onderneming. De functionaliteit van het relatiegeschenk zorgt weer voor waardering. Niet alleen voor het product, maar door de bedrukking ook zeker voor jouw onderneming.

Als laatste is het ook erg belangrijk dat het relatiegeschenk aansluit bij jouw onderneming. Zit je in de bouw? Kies dan bijvoorbeeld voor bedrukte zaklampen of rolmaten. Of ben je werkzaam in de IT-branche? Dan zit je met bedrukte USB-sticks of powerbanks altijd goed. Welke branche je ook zit, er is altijd wel een geschikt, functioneel relatiegeschenk!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *