cadeau zakenrelatie

Originele cadeaus om te geven aan je belangrijkste relaties

Published On 18 juni 2019 | By Bobby van Dijk | Marketing, Offline Marketing

Het is niet altijd even makkelijk om een bijzonder cadeau voor je zakelijke contacten te bedenken. Toch is het schenken van een cadeau een belangrijke manier om je zakelijke relaties te onderhouden. In dit artikel geven wij je graag 3 voorbeelden ter inspiratie. Uiteenlopend van Moët en Chandon champagne tot singing in the rain met een gepersonaliseerde paraplu al dan niet tezamen met een gepersonaliseerde laptoptas of business trolley.

Moët en Chandon champagne

Een van de eerste originele cadeaus om te geven aan je belangrijkste relaties is champagne. Niet zomaar een champagne natuurlijk, maar champagne van Moët Chandon: het grootste champagnehuis ter wereld met een bijzondere reputatie, mede dankzij het succesvol leveren van stijlvolle en kwalitatieve mousserende wijnen. Moët en Chandon champagne heeft wereldwijd gezien de meeste bekendheid. Tevens is dit de meest verkochte champagnemerk ter wereld. De Brut is het icoon van het champagnehuis, kenmerkend voor haar stijl. Maar het champagnehuis produceert meer. Een divers aantal kwaliteiten. Verfijnd en exclusief. Tegelijkertijd open en toegankelijk. En met een zeer exclusieve uitstraling. De champagnes worden gemaakt uit druiven van maar liefst 200 wijngaarden, waaronder Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Moët en Chandon champagne is er voor iedere gelegenheid die speciaal mag zijn.

Singing in the rain met een paraplu

Een cadeau waar je misschien niet gelijk aan denkt, maar dat wel origineel is en een geschenk waar je klanten en relaties ook écht iets aan hebben. Een paraplu. Uitermate geschikt voor in ons regenachtige kikkerlandje. Een manier om stijlvol én droog de regen mee te trotseren. Het leuke van een paraplu als relatiegeschenk is dat je deze helemaal in jouw huisstijl kunt laten ontwikkelen en dat zowel jouw B2B-relatie als B2C-relatie er iets aan heeft. Bij “jouw huisstijl” kun je denken aan een bedrijfslogo voor zakelijke doeleinden. Of je ontwerpt een paraplu met een foto en/of tekst naar keuze. Een gepersonaliseerde paraplu is bij uitstek een cadeau waarvan mensen het zonde vinden om weg te gooien. Tevens is het een cadeau waarbij iedere plensbui een groot feest wordt. Je belangrijkste relaties are voortaan singing in the rain!

Gepersonaliseerde laptoptas of business trolley

Het laatste originele cadeau is uitermate geschikt voor een belangrijke relatie die het hele land doorreist voor zijn of haar baan of die regelmatig op zakenreis gaat. Zowel een laptoptas als business trolley zijn naar eigen ontwerp te bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo. Die laatste – gemaakt van hoogwaardig schokbestendig materiaal en voorzien van verstelbare inpakriemen en een TSA-slot – is perfect voor op zakenreis, maar ook om dagelijks een laptop, lunch of andere benodigdheden in mee te nemen naar het werk. Dit zijn slechts

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *