eindejaarsgeschenken 2018

4 leuke ideeën voor eindejaarsgeschenken

Published On 28 december 2018 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Een geschenk is niet alleen leuk om te krijgen of weg te geven, het kan ook heel goed dienen als promotiemateriaal. Daardoor heeft het een dubbele functie die kan zorgen voor een mooie win-win situatie! Zeker tijdens bepaalde perioden gedurende het jaar kan het zeer interessant en leuk zijn om een geschenk te geven aan je relaties. Omdat het bijna het einde van het jaar is hebben we voor jou de leukste ideeën voor eindejaarsgeschenken op een rijtje gezet!

1. Een wijngeschenkkist

Bij het afsluiten van het oude jaar en het inluiden van het nieuwe jaar hoort natuurlijk een goede borrel. Maar wat dacht je van een heerlijk glas goede wijn? Met een speciale wijngeschenkkist geef je een heerlijke fles Cabernet Sauvignon of Chardonnay cadeau, maar dat dan wel met en sommeliersmes, wijnthermometer en wijnstopper. Dat alles ook nog eens in een prachtig vormgegeven kist. Kortom: een prachtig geschenk om te ontvangen of weg te geven.

2. Een luxe balpen

Goed schrijfgerei komt altijd van pas. Het juiste geefmoment van relatiegeschenken kan lastig te bepalen zijn, dus waarom zou je niet een cadeau kiezen dat altijd van pas komt? Een luxe balpen is hier uiterst geschikt voor. Deze balpen van chroom kan tegen een stootje, maar het allermooiste is misschien nog wel dat je hem kunt laten bedrukken. Zo dient de balpen niet alleen als handig geschenk, het is ook een mooi middel ter promotie.

3.  Een Ritualspakket

Niet alleen is het een bedrijf dat gigantisch hard groeit, Rituals maakt producten die je helpen bij het creëren van het perfecte me-time momentje. Geef daarom eens een Ritualspakket weg. Zo’n pakket is mooi opgemaakt en alleen voor het oog al een prachtig cadeau om weg te geven of te krijgen. Maar de producten die er in zitten zullen door elke ontvanger gewaardeerd worden!

4. Een elegante kaasplank

Het koudere en donkere weer dat vaak de boventoon voert tijdens het einde van het jaar levert de perfecte omstandigheden op voor genieten van heerlijke kazen met een goed glas wijn. Een elegante kaasplank waarop je de kazen kunt presenteren en bereiden maakt de beleving helemaal compleet. Daarom een hele leuke manier om een relatiegeschenk te laten slagen.

Zoals je kunt lezen zijn er leuke relatiegeschenken te bedenken die je het hele jaar door kunt geven, maar die vooral tijdens de periode van oud en nieuw zeer passend zijn. Echte eindejaarsgeschenken dus!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *