cadeaus voor feestdagen

De top 5 leuke cadeaus voor de feestdagen

Published On 6 december 2018 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

De decembermaand is traditioneel een maand van feesten en gezellig samenzijn. Sinterklaas is het land nog niet uit of de Kerstman staat al te trappelen om ons land in kerstsfeer te brengen. En wat ook bij deze maand hoort zijn cadeautjes. Niet alleen privé geven we graag een presentje maar ook personeel en zakelijke relaties geven we steeds vaker een relatiegeschenk. En die cadeaus voor de feestdagen bestellen we online.  Maar welke cadeaus staan hoog op de wensenlijst van veel mensen? Als je een geschenk uit deze top 5 kiest is succes gegarandeerd!

1. Cadeaubon

Soms kan het best lastig zijn om een geschikt geschenk voor iemand te kopen. Dan is het gemakkelijker om de ontvanger zelf een cadeau te laten uitkiezen. Je ziet dan ook steeds vaker dat het cadeau een bon naar keuze is. Je kunt kiezen uit diverse cadeaubonnen, van boekenbon tot een bon voor bloemen, van dinerbon tot een bon voor een saunabezoek en van hotelbon tot bioscoopbon. Je weet zeker dat de ontvanger blij is met jouw cadeau!

2.Champagne

In de feestelijke decembermaand besteden we extra zorg aan lekker eten en drinken in goed gezelschap. Traditiegetrouw knallen we de kurken op Oudejaarsavond om 12 uur precies, om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Een goede fles champagne, vergezeld van mooie glazen is, is dan ook een heel passend geschenk voor de feestdagen.

3. Lekker luchtje

Als je de ontvanger een beetje kent is het leuk om een zeer persoonlijk cadeau te geven. Een heel persoonlijk geschenk is een parfum. Het is gewaagd maar als je zeker weet welke geur goed past bij de ontvanger wordt jouw cadeau zeker gewaardeerd. Als je niet zeker weet welke geur past, dan is het wellicht een idee om een bon van  een parfumerie te geven. De ontvanger kan dan zelf een luchtje naar keuze kiezen.

4. Chocolademelk of theepakket

De donkere maanden van het jaar zijn vaak niet alleen donker maar ook koud. Dan is het fijn om weer op temperatuur te komen met een beker warme chocolademelk of een lekker kopje thee. Als je wilt zorgen dat jouw ontvanger er warmpjes bij zit deze winter, stel je een pakket samen met lekker thee of een chocolademelk spoon met toebehoren. Dan is het alleen maar genieten!

5. Gadget

Bij de mensen die houden van nieuwigheden op technisch gebied valt een gadget altijd in de smaak. Je kunt daarbij denken aan gadgets op muziekgebied, bijvoorbeeld een versterker waar je geen stroom voor nodig hebt als je muziek wilt afspelen via je telefoon. Maar wil je echt scoren met je cadeau kies je voor bluetooth oortjes of een bluetooth koptelefoon. Muziek luisteren of telefoneren zonder draden is echt helemaal van nu!

Ben je dus op zoek naar een passend cadeau voor de feestdagen heb je keuze genoeg! En wil je opvallen met jouw geschenk dan verpak je je cadeau in een mooi blik met bedrukking. Het leuke van je geschenk verpakken in een blik is dat de ontvanger het blik vaker kan gebruiken. Bijvoorbeeld om koekjes in te doen. Zo is je verpakking ook nog eens duurzaam!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *