Bedrijfsfeest organiseren in Zoetermeer? Met deze tips wordt het een onvergetelijke avond

Published On 16 mei 2022 | By Bobby van Dijk | Events

Zoetermeer is de perfecte uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje in de Randstad. Door zijn ligging tussen de grote steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam, is de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto kun je er gemakkelijker parkeren dan in het stadscentrum van de grote steden. Maar dat is niet alles; in Zoetermeer is er namelijk van alles te beleven! Wil jij een bedrijfsfeest organiseren in Zoetermeer? Met deze 3 tips en maken jullie er een onvergetelijke avond van!

Tip 1: Een goede locatie bespaart veel kopzorgen

Het kiezen van een goede locatie is de helft van het werk. Je wilt natuurlijk dat de locatie voor iedereen goed bereikbaar is, dus houd rekening met vervoer. Er zijn verschillende evenementenlocaties in Zoetermeer die zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar zijn. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid, en bijkomend voordeel is dat je hier vaak gratis kunt parkeren. Als je voor een eventlocatie kiest, hoeven jullie je bovendien niet meer te verplaatsen. Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsfeest, zoals bijvoorbeeld een horecagelegenheid of een activiteit, zijn op dit soort locaties al aanwezig. Denk je erover een zaal te huren in Zoetermeer? Je kiest hier voor verschillende unieke evenementenlocaties die allemaal gemakkelijk te bereiken zijn. 

Tip 2: Met mooie decoratie creëer je direct een goede sfeer

Bij het kiezen van een locatie houd je natuurlijk rekening met de groepsgrootte, maar de sfeerbeleving is ook belangrijk. Soms is een locatie al mooi aangekleed en kan jullie feestje er zo gevierd worden. Echter, kan het ook zo zijn dat je zelf nog moet zorgen voor decoratie om de juiste sfeer te creëren. Misschien weet je niet goed welke beleving je wilt neerzetten en welke decoratie daarbij past. Een goede tip is dan, om het feest een thema mee te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema decoraties en een gepaste dresscode. 

Tip 3: Faciliteer een leuke groepsactiviteit

Als je het ons vraagt, is een bedrijfsfeest niet compleet zonder leuke groepsactiviteit. Welke activiteit je kiest, hangt af van de groep en het soort bedrijfsfeest dat je organiseert. Is het doel van het feest om nieuw personeel te introduceren of om teams onderling kennis te laten maken? Kies dan een leuke teambuildingsactiviteit. Wil je jouw personeel vooral een ontspannen dag of avond geven? Dan is een leuke activiteit zoals een pubquiz of ‘ontmaskering spel’ een goed idee. Een ontmaskering spel is een interactief spel vol spanning. Je kunt er ook voor kiezen om de activiteit vrijblijvend te houden, door een workshop op inschrijving aan te bieden.

Zoetermeer biedt een hoop mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsfeest. Maar je kunt er ook terecht om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren! Wij wensen je alvast veel plezier met de organisatie van jullie bedrijfsfeest!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *