Bedrijfslocatie visitekaartje tips

Bedrijfslocatie als visitekaartje! 4 essentiële tips!

Published On 19 november 2020 | By Bobby van Dijk | Marketing

Een mooi kantoor en strak kantoorinterieur doet ons goed. Niet alleen wordt personeel gemotiveerder door een sfeervol kantoor, ook laat je met een mooi kantoor een goede indruk achter bij (potentiële) klanten en zakenrelaties. Maar hoe zorg je voor een mooi kantoor dat kan fungeren als het visitekaartje van jouw bedrijf? We geven je een aantal tips.

Bedrijfslocatie als visitekaartje tip 1: Zorg voor een goede eerste indruk

Om je bedrijfslocatie als visitekaartje te gebruiken, is het van belang om een goede eerste indruk te maken. Eerste indrukken zijn namelijk blijvend, of je dat nu wilt of niet. De eerste indruk van jouw kantoor begint uiteraard bij de entree. Zorg daarom dat deze uniek is en de feeling van jouw bedrijf goed uitstraalt. Dit doe je onder andere door bijzondere foto’s aan de muren, kleurrijke, unieke meubelen en een vrolijk gezicht bij ontvangst.

Bedrijfslocatie als visitekaartje tip 2: Show je successen

Als je je kantoor als visitekaartje wilt laten fungeren, is het belangrijk dat je je bedrijfslocatie persoonlijk en uniek maakt. Dat doe je door meer van jezelf en van jullie projecten te laten zien. Hang bijvoorbeeld foto’s van jullie beste projecten en grootste mijlpalen aan de muren. Dat laat niet alleen een mooie indruk achter, maar geeft je ook meteen een terechte kans om op te scheppen over jullie successen.

Bedrijfslocatie als visitekaartje tip 3: Zorg voor een schoon kantoor

Het schoonmaken- en houden van je kantoor is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van jou en je personeel, maar verandert ook meteen het uiterlijk van je kantoor. Dit is dus een belangrijke factor wanneer je je bedrijfslocatie als visitekaartje wilt gebruiken. Afhankelijk van de grootte van jullie kantoor kunnen jullie de schoonmaak zelf doen, bijvoorbeeld door de taken onderling te verdelen, maar het kan ook zeker lonen om eens in de zoveel tijd een professioneel schoonmaakbedrijf het hele kantoor weer spik en span te laten maken!

Bedrijfslocatie als visitekaartje tip 4: Regel een goede luchtkwaliteit

Een goede luchtkwaliteit op kantoor is van groot belang. Niet alleen maakt het je personeel actiever, maar luchtzuivering helpt ook in de bestrijding van nare geuren en geeft je kantoor een frissere uitstraling. Dit draagt dus weer op een positieve manier bij aan de indruk die je bedrijfslocatie achterlaat bij bezoekers. Een leuke extra: luchtzuivering kan niet alleen gedaan worden middels luchtzuiveringsinstallaties, maar ook door luchtzuiverende planten. Bovendien is het tegenwoordig een trend om veel planten op kantoor te hebben. Dat is dus ook nog eens goed voor het uiterlijk van je kantoor!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *