De snelle digitale ontwikkelingen worden nu ook zichtbaar bij het gebruik van lockers

Published On 22 december 2021 | By Steven van Stavoren | Marketing

Tegenwoordig worden lockers op allerlei verschillende locaties gebruikt om waardevolle spullen in op te bergen. Jarenlang zagen we het gebruik van lockers voornamelijk in uitgaansgelegenheden, zoals evenementen, clubs en festivals. De laatste tijd zien we echter ook dat steeds vaker lockers worden gebruikt op openbare plekken. Denk bijvoorbeeld aan een winkelcentrum of in het bedrijfsleven. Naast dat lockers op steeds meer plekken gebruikt worden, heeft de ontwikkeling van lockers ook niet stil gestaan. De snelle digitale ontwikkelingen worden nu ook zichtbaar bij het gebruik van lockers.

 

Het gebruik van lockers met een sleutel

Op sommige plekken zie je nog steeds dat er gebruik wordt gemaakt van kluisjes met een sleutel. Dit zie je regelmatig in clubs, maar ook in sportscholen. Toch neemt het gebruik van deze lockers langzaam af. De kans dat je de sleutel kwijtraakt is altijd aanwezig en gaandeweg hebben ook de lockers een technologische ontwikkeling doorgemaakt. Er worden nu verschillende lockers gebruikt waarbij je geen sleutel meer nodig hebt maar waarbij gebruik gemaakt wordt van lockers met een pincode of elektronische sloten.

 

De beveiliging wordt steeds beter

Doordat de lockers beveiligd worden met een pincode of met een elektrisch slot, wordt de beveiliging ook beter. Dit moet ook wel, want steeds meer openbare plekken maken gebruik van lockers huren. Dat betekent dat er veel waardevolle spullen worden opgeborgen. Om ervoor te zorgen dat het voor dieven niet aantrekkelijk wordt om de kluisjes te proberen open te breken, is het noodzakelijk dat de kluisjes een ijzersterke beveiliging hebben. Bij ELOCKERS® garanderen ze op twee manieren de veiligheid. Ten eerste maken zij gebruik van stalen lockers die extra beveiligd zijn met een versterkt deurtje. Ten tweede bieden zij met het verhuren van pincode- en elektronische sloten de mogelijkheid om een unieke code te bedenken. Daardoor kan alleen de eigenaar van de locker het deurtje openen.

 

De komst van de smart lockers

De ideale lockers voor elk bedrijf, evenement of andere locatie zijn de smart lockers. Dit zijn de nieuwste lockers die sinds kort te huren zijn bij ELOCKERS®. Smart lockers bieden direct inzicht in de resultaten en het gebruik van de lockers met je persoonlijke dashboard. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en gebruiksgemak, betere beveiliging, onbeperkte toegang en zicht op het beheer van de gebruikers. Daarnaast bepaal je zelf of je de lockers gratis wil aanbieden of dat er betaald moet worden. Gebruikers kunnen aan de hand van een eigen QR-code of eigen pincode de locker openen.

 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *