kantoorartikelen promotiegeschenken

Kantoorartikelen als promotiegeschenk: 7 originele ideeën

Published On 22 september 2016 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Het uitdelen van bedrukte promotiegeschenken kan jou als ondernemer helpen bij het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Wanneer jouw doelgroep zich bevindt op kantoren, omdat jouw bedrijf zich bijvoorbeeld richt op jonge ondernemers, is het extra relevant om kantoorartikelen in te zetten als promotiegeschenk. In dit artikel hebben we 7 originele ideeën onder elkaar gezet voor kantoorartikelen als promotiemiddel.

1. Point | 02 Tech pen

De 02 Tech pen is een ideale gadget voor het huidige digitale tijdperk. De pen bevat een geïntegreerde stylus waarmee mobiele apparaten bedient kunnen worden. Ook handig: aan de onderkant van de pen zit een laser pointer die goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld een presentatie moet geven. Naast het bedienen van mobiele apparaten, kun je natuurlijk ook ‘normaal’ schrijven met deze pen.

2. USB hub met telefoonstandaard

De USB hub is een ruimtebesparende oplossing voor je bureau en je werkplek.
De hub heeft drie 2.0 USB-poorten en een gsm poort. Hiernaast heeft het ook een standaard voor je mobiele telefoon. Ideaal voor iedereen die tijdens een werkdag vaak gebruik maakt van zijn of haar telefoon.

3. Een opvouwbare bureaulamp

Handig en origineel: een opvouwbare bureaulamp. De bureaulamp heeft 20 LED-lampjes en wordt inclusief batterijen geleverd. Jouw relatie of (potentiële) klant kan dit geschenk makkelijk opvouwen om bijvoorbeeld mee te nemen naar huis. Door de grootte van dit promotiegeschenk is het ook nog eens makkelijk om uit te delen.

4. Solar Charger Duo

Met dit promotiegeschenk trek je gegarandeerd de aandacht. De Solar Charger Duo is een portable oplader voor diverse mobiele apparaten. Je kunt de Solar Charger zowel via zonne-energie als via de USB-uitgang van de computer opladen. Extra handig voor wanneer je jouw oplader thuis bent vergeten of een afspraak buiten het kantoor hebt.

5. Computer Hub Flower

Dit vrolijke promotiegeschenk is zowel leuk om te zien als erg handig voor op kantoor. De Computer Hub Flower is een hub met 4 USB aansluitingen. Deze gadget heeft de vorm van een vaasje met vier verschillende USB-poorten. Standaard kantoorartikelen zoals pennen en USB-sticks vallen naast dit innovatieve promotiemiddel in het niet!

6. 4-delige laptopset

De kans dat de ontvanger van dit promotiegeschenk al eerder een 4-delige laptopset heeft ontvangen is erg klein. Dit leuke setje wordt geleverd in een luxe etui en bestaat uit een optische muis, een datakabel, een hub met vier aansluitingen én een numeriek toetsenbord. Door de set met jouw bedrijfslogo te laten bedrukken valt het nóg meer op.

7. Notitieboekje Recycle

Het laatste originele promotiegeschenk is het notitieboekje ‘recycle’. Een notitieboekje op zich is natuurlijk een veelgebruikt middel, maar dit notitieboekje is nét wat anders omdat het gemaakt is van gerecycled papier. Extra leuk: in het boekje zit een balpen met biologisch afbreekbare delen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *