persoon die drinkt uit een bedrukte koffiebeker als promotiemateriaal

Koffiebekers gebruiken als promotiemateriaal

Published On 2 november 2017 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Koffiebekers zijn ideaal inzetbaar als promotiemateriaal. Dit heeft te maken met de verschillende manieren waarop koffiebekers te bedrukken zijn. Zo kun je door middel van een koffiebeker een bepaalde uitstraling achterlaten en de binding met jouw organisatie verbeteren. Prettig wanneer je aan jouw klanten of medewerkers een boodschap wilt overbrengen. Denk aan een grafisch ontwerp waarop de kernwaarden van jouw onderneming worden getoond of een koffiebeker met bedrijfslogo. Omdat koffiebekers continu gebruikt worden is het mogelijk om de boodschap af en toe te vernieuwen. Houd er echter rekening mee dat koffiebekertjes bij grotere bestellingen een stuk voordeliger zijn dan bij kleine bestellingen. Wanneer je voor een tijdloze boodschap kiest kun je daardoor langer met jouw koffiebekertjes doen en ben je voordeliger uit.

Koffiebekers als promotiemateriaal binnen een organisatie gebruiken

Ook binnen organisaties zijn er allerlei belangrijke boodschappen die gecommuniceerd dienen te worden. De communicatie naar klanten is minstens zo belangrijk als van klanten naar medewerkers! Zo kunnen bijvoorbeeld de kernwaarden van een onderneming op het koffiebekertje gedeeld worden. Op deze manier wordt iedereen er regelmatig aan herinnerd waar jouw organisatie precies voor staat. Een prettige manier om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen! Wil je een evenement voor het personeel promoten of een ander bericht delen? Je kunt allerlei kanten op! Op een koffiebekertje is er genoeg ruimte voor een grafisch ontwerp waar jouw boodschap op staat.

Koffiebekers als promotiemateriaal voor koffiezaak gebruiken

Heb je een eigen koffiezaak? Dan kun je de bekendheid van jouw koffiezaak vergroten door koffiebekertjes te bedrukken. Denk aan een koffiebekertje waarop de huisstijl en het bedrijfslogo te zien is. Zeker wanneer er ook koffie 2 go wordt aangeboden is het grafisch ontwerp op een koffiebekertje extra belangrijk. Wanneer een koffiebekertje mee naar buiten wordt genomen zal een groot publiek dit koffiebekertje te zien krijgen.

Koffiebekertjes laten bedrukken door professionele leverancier

Er zijn steeds meer leveranciers waar je koffiebekers kunt laten bedrukken. Helaas zijn er weinig bedrijven die het gehele proces in handen hebben. Zo is er soms weinig controle op de productie of kan een bestelling minder snel geleverd worden. Wanneer het productieproces wel volledig in handen van een leverancier ligt kun je profiteren van verschillende voordelen. Denk aan snelle levertijden, een aantrekkelijke kostprijs en service bij het grafische ontwerp. Sommige leveranciers kunnen kosteloos een grafisch ontwerp maken. Zo weet je zeker dat een grafisch ontwerp wordt afgedrukt zoals het bedoeld is en kost het je niets!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *