koffiebekers laten bedrukken voor beurs

Koffiebekers laten bedrukken voor beurs

Published On 13 augustus 2018 | By Steven van Stavoren | Events, Offline Marketing

Staat er binnenkort een beurs op jouw agenda? Dan is het belangrijk om daar goed op voorbereid te zijn. In het bijzijn van jouw concurrenten heb je een krachtige pitch klaar staan en ziet jouw stand er strak uit, volledig in de lijn van jullie huisstijl. Daarnaast wordt er aan de kleinste details gedacht, bijvoorbeeld door middel van koffiebekers. Je kunt koffie weggegeven aan de bezoekers van jouw stand en koffie schenken in een koffiebekertje met daarop jouw huisstijl en bedrijfslogo. Wil je een speciale boodschap kwijt? Ook daar leent een koffiebekertje zich voor. In dit artikel laten we zien op welke manier je koffiebekers kunt laten bedrukken en wat daar precies bij komt kijken. Zo kun je direct over een ontwerp nadenken en vervolgens koffiebekers laten bedrukken.

Wat laat ik bedrukken op mijn koffiebekers?

Bij het bedrukken van koffiebekers kun je in principe zelf kiezen wat er op jouw koffiebekers bedrukt wordt. Houd rekening met de specificaties zoals deze er zijn en kies vervolgens voor een ontwerp dat bij de aanwezigheid van jou of jullie bedrijf past. Zo kun je kiezen voor een prikkelende boodschap, een bericht om over na te denken of een uitnodiging om in contact te treden. Door contactgegevens toe te voegen, geef je in principe een visitekaartje in de vorm van een koffiebekertje weg. Zo kan er een foto worden gemaakt en worden de gegevens van jouw onderneming bewaard. Wil je jouw bezoekers op een speciale link of applicatie wijzen? Gebruik daar dan een QR-code voor die je in het ontwerp kunt verwerken. Zo wordt men na het scannen van deze QR-code direct naar de juist webpagina doorverwezen. Hierdoor vergroot je jouw effectiviteit en kun je veel eenvoudiger het contact met de bezoekers van jouw stand behouden. Iets dat versterkend werkt en goed te combineren is met materiaal zoals flyers, een visitekaartje en informatie zoals men deze vaak op roll-up banners laat zien.

Koffiebekers ontwerpen en laten bedrukken

Heb je nagedacht over een ontwerp voor jouw koffiebekertjes? Dan is het belangrijk dat er ontworpen wordt in het juiste bestandsformaat en op basis van de juiste afmetingen. Zo kan er een professionele drukker aan de slag met jouw koffiebekers en weet je zeker dat het drukwerk op de juiste manier wordt aangebracht.

Wanneer je koffiebekers laat bedrukken is dit meestal uitsluitend op karton mogelijk. Inkt en karton kunnen op een eenvoudige manier hechten, waardoor er een schitterend resultaat ontstaat. Je kunt kiezen voor een bedrukking met één tot en met vijf kleuren, dit is over het algemeen een bedrukking die het meest voordelig is. Houd er echter rekening mee dat de oplage in dat geval groot genoeg is, deze manier van bedrukken wordt meestal uitbesteed in Aziatische landen, als vanzelfsprekend is dit alleen op grote schaal interessant. Kies je voor een meerkleurige bedrukking? Dan is het vaak eenvoudiger om dit in Nederland of één van onze buurlanden te laten doen. Wanneer je een kleine oplage laat drukken is een meerkleurige bedrukking vaak de enige mogelijkheid. Als het om grotere aantallen gaat is een meerkleurige bedrukking vaak iets duurder en wordt er daarom sneller voor een bedrukking met minder kleuren gekozen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *