weggevers uitdelen op beurs

3 toffe weggevers om uit te delen op een beurs

Published On 4 februari 2019 | By Steven van Stavoren | Events

Als ondernemer is een belangrijk deel van je werk natuurlijk het vinden van nieuwe opdrachten. Je wilt gezien worden, je naam moet bekend zijn en je wilt dat mensen een positieve associatie bij jouw bedrijf hebben. Dat kun je natuurlijk proberen te bewerkstelligen door regelmatig te adverteren en mooie aanbiedingen te bedenken. Maar sta je ook weleens op een beurs? En heb jij al een gratis weggever, mkb’er?  Wedden dat mensen zich jou veel langer herinneren als ze jouw naam in hun dagelijks leven regelmatig tegenkomen? Met deze 3 toffe weggevers word jij onvergetelijk voor potentiële nieuwe klanten.

1. Voor op het werk

Je kunt je weggevers gemakkelijk werkgerelateerd houden door slimme gadgets voor op kantoor weg te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een powerbank om mobiele apparaten op te laden? Of van een anti-stress figuurtje dat echte kantoortijgers tijdens lange telefoongesprekken kunnen gebruiken? Ook zaken als USB-sticks en bedrukte balpennen doen het altijd goed als weggever op een beurs. De beste marketingmaterialen voor je beursstand zijn sowieso weggevers waar mensen ook écht iets aan hebben. En om het zakelijk te houden is het slim om iets zakelijks weg te geven.

2. Voor in het dagelijks leven

Je kunt natuurlijk verder kijken dan alleen het werkende leven van je potentiële nieuwe klant. Een boodschappenmuntje is bijvoorbeeld altijd handig om in je jaszak te hebben en lippenbalsem gebruikt ook bijna iedereen weleens. Door zulke materialen te bedrukken met jouw bedrijfslogo zorg je dat je altijd top of mind bent bij mensen en dat is alleen maar goed voor je naamsbekendheid. Een flesopener of zaklampje aan een sleutelhanger vinden veel mensen ook handig en wat dacht je van een keycord voor die enorme sleutelbos die veel mensen bij zich dragen?

3.Voor de inwendige mens

Iets dat ook echt altijd goed is, is een verwennerij voor de inwendige mens. Rond de feestdagen is het bijvoorbeeld leuk om amandelletters weg te geven, maar ook in de rest van het jaar kun je uit de voeten met zoetigheid. Een snoeprolletje krijgen, vinden mensen altijd leuk en ook een aluminium klikblikje met wat mintsnoepjes is een goede weggever. Denk ook eens aan kleine zakjes met snoephartjes waar jouw eigen tekst op staat of aan bedrukte blikjes drinken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een leuke weggever voor op de beurs van maken.

Door de juiste weggever te kiezen voor het type klant dat jij zoekt, kun je mensen snel een goed gevoel bij jou en je bedrijf geven. Kies de perfecte weggever en maak een succes van jouw beursevenement!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *