netwerkborrel sportevenement

Netwerkborrel organiseren? Doe dit tijdens een sportevenement

Published On 17 januari 2019 | By Bobby van Dijk | Events

Tips voor netwerkbijeenkomsten voor bezoekers zijn er volop. Maar wat als je zelf zo’n netwerkborrel gaat organiseren? Misschien heb je al wel een idee van hoe je jouw borrel vorm wilt geven, maar loop je aan tegen praktische zaken. Of wellicht ben je nog helemaal blanco en zoek je inspiratie om jouw netwerkborrel tot een groot succes te maken. Een tip die we je kunnen geven is om een leuke locatie bij een drukbezocht evenement te kiezen. Wat dacht je van een netwerkborrel organiseren tijdens een sportevenement? Netwerken tijdens een golftoernooi of voetbalwedstrijd is toch net een beetje anders dan de standaard netwerkborrel in een conferentiezaal langs de snelweg, nietwaar?

Waarom een netwerkborrel?

Veel mensen worden een beetje zenuwachtig bij het idee van een bezoekje brengen aan een netwerkborrel. Uiteindelijk komt elke bezoeker er natuurlijk naartoe om zijn eigen werk te promoten en nieuwe klanten te vinden. Een netwerkborrel is tenslotte een van de belangrijkste promotiemiddelen voor je bedrijf. Toch hoeft het allemaal niet zo zwaar te zijn en aan jou als organisator de taak om de netwerkborrel zo laagdrempelig en ontspannen mogelijk te houden. En hoe kan dat nou beter dan tijdens een sportevenement?

Netwerken tijdens een sportevenement

Als je een netwerkborrel tijdens een sportevenement houdt, geef je jouw bezoekers automatisch iets om zich door af te laten leiden. Is er een ondernemer die even geen gesprekspartner heeft? Dan kan die zich concentreren op de wedstrijd en zo even nieuwe energie opdoen voor zijn volgende gesprek. Tegelijkertijd is de wedstrijd die bezig is een prima gespreksopener voor mensen die het lastig vinden om het ijs te breken. Bovendien zorgt sport voor verbroedering, de ondernemers hebben een gezamenlijk gespreksonderwerp en ze kunnen samen juichen voor de winnaar.

Extra’s tijdens jouw netwerkborrel

Een leuk extraatje tijdens jouw netwerkborrel bij een sportevenement zit hem natuurlijk allereerst in de wedstrijd die wordt gespeeld. Maar het is ook leuk om wat meer te doen. Regel bijvoorbeeld Nike voetbalkleding voor elke bezoeker aan jouw borrel. Dat zorgt ervoor dat er meer mensen komen en het biedt de fabrikant een mooie gelegenheid om zich te profileren. Ook is het leuk om een poule op te zetten als er meerdere sportwedstrijden tijdens jouw netwerkborrel worden gespeeld. Bied bezoekers bovendien de kans om sporters te ontmoeten of een kijkje achter de schermen te nemen. Als je dan ook nog zorgt voor een uitstekende catering, wordt jouw netwerkborrel gegarandeerd een succes!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *