attractieverhuur koningsdag

Een attractie huren voor Koningsdag? Ontdek deze 4 leuke attracties!

Published On 5 februari 2019 | By Steven van Stavoren | Events

Het is weer bijna zover; Koningsdag! Ervan uitgaande dat het lekker weer wordt, is het wel zo toepasselijk als er genoeg te beleven valt op deze dag. Denk bijvoorbeeld aan leuke attracties voor zowel kinderen als volwassenen. Zorg voor vermaak op deze leuke en gezellige dag en laat je inspireren door voorbeelden uit onderstaand artikel!

1. Springkussen

Een leuke attractie voor Koningsdag is bijvoorbeeld een springkussen. Deze kunnen in diverse formaten en thema’s worden afgehuurd. Zo kan er gekozen worden voor een heus prinsessen kasteel of eentje voor echte ridders. Uiteraard is het wel zo leuk als je met springkussenverhuur voor een oranje thema kan kiezen om de look compleet te maken! Let wel altijd op de veiligheidsregels en het aantal kinderen op het springkussen.

2. Trampoline/bungee trampoline

Door middel van attractieverhuur kan er ook gekozen worden voor het huren van een trampoline of bungee trampoline. Een trampoline zorgt gegarandeerd voor vermaak bij zowel het jonge publiek als het oudere publiek. Een losse trampoline is altijd al erg leuk maar wat dacht je van een bungee trampoline? Dit is een trampoline waarbij je nog hoger kunt springen dan normaal en die toch compleet veilig is. Je wordt eerst in een tuigje gehesen, waarna je lekker in de rondte kunt springen en tot grote hoogtes kunt komen!

3. Stormbaan

Dan is er ook nog de stormbaan om je vrienden en vriendinnen mee uit te dagen tijdens Koningsdag. Ook deze attractie is leuk voor jong en oud, maar kijk wel goed uit en houdt dit liever gescheiden voor de veiligheid…het kan er namelijk nogal fanatiek aan toe gaan! Een stormbaan kan erg uitdagend zijn en diverse thema’s bevatten. Het is extra leuk wanneer je iemand uitdaagt of heuse teams samenstelt en de stormbaan trotseert als een soort estafette. Zorg voor snelheid, een goed ontwijk vermogen en laat de stormbaan je niet klein krijgen! Een stormbaan is ook erg leuk voor een personeelsfeest, waarbij jij en je collega’s zich even op uit kunnen leven en kunnen samenwerken.

4. Draaimolen

Tot slot kun je er ook voor kiezen compleet uit te pakken en een draaimolen te huren. Dit is een gegarandeerd succes en erg leuk voor kinderen! Dit is een sfeervolle attractie die een leuke toevoeging vormt voor het vieren van Koningsdag. De kleurrijke draaimolens vallen direct op bij kinderen en zal voor veel vreugde zorgen. Hierbij is het ook erg belangrijk om de veiligheid goed in het oog te houden!

Denk na over het budget, beschikbare ruimte en het soort event dat je tijdens Koningsdag wilt geven. Laat je inspireren door bovenstaande voorbeelden en zorg ook voor genoeg lekkers tijdens het evenement.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *