bedrijf promoten

Tips om je bedrijf te promoten

Published On 14 augustus 2018 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing, Online Marketing

Als bedrijf is het voordelig als zoveel mogelijk mensen je diensten en producten kennen. Dit zal namelijk op den duur ook betekenen dat je meer orders binnenkrijgt waardoor je meer winst kunt maken. Wij geven je handige tips om je bedrijf te promoten.

Bedruk werkkleding

Het bedrukken van werkkleding is een geweldige manier om je bedrijf te promoten. Je bestaande klanten en potentiële klanten zien namelijk in één oogopslag direct met welk bedrijf ze te maken hebben als ze de werknemers met bedrukte werkkleding zien.  Zo zullen mensen die jouw werknemers tegengekomen jouw bedrijf in hun achterhoofd hebben. Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf omhoog gaan. Dit is natuurlijk altijd goed voor een bedrijf. Er zijn veel bedrijven die werkkleding bedrukken. Je kan hierbij denken aan polo’s, T-shirts, overhemden, broeken etc. Eigenlijk valt bijna alle werkkleding wel te bedrukken. Je kunt kiezen voor kleuren en modellen die passen bij je bedrijf. Ideaal dus.

Online zichtbaar zijn

Tegenwoordig kun jij je als bedrijf niet meer veroorloven om online niet zichtbaar te zijn. Dit houdt in dat je een bedrijfswebsite moet hebben waarop je klanten en bestaande klanten duidelijk kunnen vinden welke diensten en/of producten je levert. De website is ook een goede plaats om nieuwtjes omtrent je bedrijf te publiceren. Door een professionele website te laten ontwikkelen is het mogelijk om nieuwe klanten te laten zien wie jullie als bedrijf zijn. Het is wel echt essentieel om wel een goed website te hebben. Bezoekers die op jouw website komen zullen namelijk snel weggaan als de website er slecht uitziet. Hierdoor heb je kans dat ze geen product van je kopen en loop je dus omzet mis. Om bezoekers naar je website te krijgen kan je ervoor kiezen om de hulp van een online marketingbureau in te schakelen. Zo’n bureau kan je helpen om met relevante zoekwoorden in Google te laten staan, waardoor er meer bezoekers naar je website komen.

Maak reclame

Er zijn diverse manieren waarop je als bedrijf reclame kunt maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van gedrukte reclame, maar je kunt ook gaan voor reclame op de televisie of radio. Wat voor soort reclame handig is, ka per bedrijf sterk verschillen. Reclame op televisie is bijvoorbeeld bedoeld voor een breed publiek, dit betekent dan ook dat je doelgroep hier tussen moet zitten en dat je voldoende budget hebt om een professioneel reclamespotje te kunnen maken.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  3/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

One Response to Tips om je bedrijf te promoten

  1. Ad says:

    Handig artikel en hele fijne tips, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *