handoeken set

6 originele geschenken van kwaliteit waar je echt wat aan hebt

Published On 31 mei 2023 | By Steven van Stavoren | Marketing

Als bedrijf wil je je klanten en partners laten weten dat je om hen geeft, en wat is een betere manier om dat te doen dan door middel van geschenken? Daarom hebben wij speciaal voor jou een lijst samengesteld van 6 creatieve geschenken van kwaliteit waar je écht wat aan hebt. Benieuwd naar onze lijst? Lees verder en ontdek onze top 6 geschenken.

#1 Handdoeken

Een handdoeken set is een veelvoorkomend geschenk, maar toch zijn er manieren om ze nóg origineler te maken. Wil je graag handdoeken kopen? Denk dan bijvoorbeeld aan het borduren van je bedrijfslogo op de handdoek, of aan het kiezen van bijzondere kleuren die passen bij de identiteit van je bedrijf. Iedereen gebruikt handdoeken, en daarom is het handig om handdoeken te bestellen. Het is een praktisch en nuttig geschenk wat altijd wel van pas komt. 

#2 Powerbank

In een wereld waar iedereen altijd onderweg is, zal een powerbank zeker van pas komen. Maak het nog specialer door deze te personaliseren met jouw bedrijfslogo of de naam van de klant. Zo zal jouw bedrijfsnaam altijd aanwezig zijn telkens wanneer de klant deze gebruikt.

#3 Thermosfles

Een thermosfles is niet alleen handig om koffie en thee warm te houden, maar kan ook gebruikt worden om water koel te houden op een warme dag. Als je een thermosfles cadeau geeft, laat je zien dat jouw bedrijf geeft om duurzaamheid en het milieu. Win-win dus! 

#4 Een vrolijke bureaustoel

Een goede bureaustoel is essentieel voor de productiviteit op werk, maar waarom zou het saai moeten zijn? Kies voor een kleurrijke, comfortabele stoel en plaats er jouw bedrijfslogo op. Zo zal de klant opgewekt aan het werk gaan en jouw bedrijf op een positieve manier promoten.

#5 Notitieboek

Hoewel de meeste van ons veel tijd doorbrengen op onze laptops en smartphones, zijn notitieboeken nog steeds een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Door notitieboeken als geschenk aan te bieden laat je zien dat je overal aan denkt, ook aan de mooie kleine dingen.

#6 Speaker

Iedereen houdt van muziek en draagbare speakers zijn zeer populair. Geef jouw klanten de mogelijkheid om overal naar hun favoriete muziek te luisteren met een gepersonaliseerde speaker. Er is natuurlijk geen betere manier om jouw bedrijfsnaam te verspreiden dan door middel van muziek.

Of je nu kiest voor een thermosfles, handdoeken kopen online of een bureaustoel, je laat zien dat je geeft om hen en dat je oog hebt voor detail. Als bedrijf is het belangrijk om te laten zien dat je je klanten en personeel waardeert, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een mooi geschenk? Hopelijk hebben wij je geïnspireerd om originele geschenken te vinden die passen bij jouw bedrijf.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *