Marketing evenementen in 2020

Marketing events in 2020 voor je op een rij

Published On 17 september 2020 | By Steven van Stavoren | Events, Marketing, Offline Marketing, Online Marketing

Deelnemen aan marketing evenementen in 2020 is een echte aanrader. Wegens het coronavirus vinden dit jaar ook een aantal marketing evenementen digitaal plaats. Dit zou wellicht in jouw voordeel kunnen werken om toch deel te nemen aan een event omdat je dan niet hoeft te reizen. Verder gesproken over marketing, de ontwikkelingen rondom blijven doorgaan en daarom is het handig om op de hoogte te blijven. Woon interessante marketing events bij om je kennis te verbreden. Speciaal voor jou hebben we een aantal marketing events op een rij gezet die (digitaal) plaatsvinden in 2020.

E-commerce event in januari: De Webwinkel Vakdagen

De 14e editie van de Webwinkel Vakdagen komt er in januari al aan! Dit is het grootste E-commerce event van de Benelux. Afgelopen jaar wist het marketing evenement maar liefst 12.715 bezoekers te trekken! Er worden presentaties gehouden in 11 aparte presentatie hallen met in totaal circa 700 sprekers. De sprekers variëren van E-commerce experts, Growth Marketing managers tot SEO en advertising specialisten. Voor ieder wat wils! Je kunt je GRATIS aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen. Wil je jezelf alvast voorbereiden? Kijk ook snel eens naar onze tips voor een succesvolle webshopHet event webwinkel vakdagen in 2020

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Online marketing event in februari: Friends of Search NL

Het Friends of Search NL event is voor alle online marketeers die hun SEO en SEA skills willen verbeteren. Neem een kijkje in de zoekmachine marketing strategieën van andere succesvolle bedrijven! Verschillende search experts van onder andere Google en Microsoft zullen een presentatie verzorgen tijdens dit event. Bekijk ook alvast wat interessante artikelen over online marketing en SEO.Het event friends of search in 2020

Locatie: Amsterdam

Emerce events in maart: Emerce Retail 2020

Ook het retaillandschap is volop in beweging en er is absoluut geen ruimte en tijd om stil te staan. De focus moet bij jou nu liggen op omni- en cross-channel marketing! Op dit event word je meegenomen in de huidige stand van zaken in de Retail. Laat je hier inspireren door meer dan 30 experts, case studies en live panels op het podium!Het event emerce retail in 2020

Locatie: Maarssen

Marketing evenement in april: Savage Marketing 2020

Dit fantastische event heeft het voor elkaar gekregen dat er ‘geklaagd’ is over het te grote aantal geweldige sprekers waaruit gekozen moet worden. Een groter compliment kan je bijna niet krijgen! 500 marketeers van bedrijven als Philips, Adidas en ING zullen het event bijwonen.Het event savage marketing in 2020

Locatie: Amsterdam

Emerce live in mei: Digital marketing 

Emerce live is het grootste event in de Benelux voor marketing en online advertising. In dit event staan nieuwe tactieken, inzichten en kennis op het gebied van mobile, digital advertising en customer dialogue centraal. Een jaarlijks terugkerend event wat de moeite waard is!Het emerce live marketing event in 2020

Locatie: Amsterdam

Marketing event in juni: How to start and grow network marketing business

Dit event vindt online plaats! Tijdens dit marketing evenement worden de recentste netwerk marketing tactieken onthult. Het event is een interactieve, creatieve sparringsessie, waarmee je de stap tussen jou en je prospects kleiner kunt maken.Het event network marketing in 2020

Locatie: Online, Amsterdam

Virtueel marketing event in oktober: Amazon verkooppartners Meet & Greet


Amazon, één van de grootste e-commerce bedrijven organiseert in oktober een marketing event die digitaal plaatsvindt. Het bedrijf werd door Jeff Bezos in 1994 opgericht en is door de jaren heen flink gegroeid. Het bedrijf had afgelopen jaar een omzet gedraaid van maar liefst 280,5 miljard euro en blijft hiermee het waardevolste merk van de wereld. Ben je van plan om lokaal te groeien of wereldwijd uit te breiden? Registreer je dan GRATIS voor het virtueel marketing event met de verkooppartners van Amazon.

Datum Meet en Greet

Locatie: digitaal

Emerce event in november: Digital Marketing Live


De 10e editie van het Emerce event Digital Marketing Live komt eraan. Jaarlijks komen er naar dit marketing event duizenden ambitieuze en nieuwsgierige professionals. Het doel is om informatie te geven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, interactieve media en advertising. Meld je nu aan en neem deel aan hét Emerce event over digital marketing!

Datum digital marketing

Locatie: Beurs van Berlage

Virtueel marketing event in november: Hét Nationaal intranetsymposium


Voor degene die in het vak op het gebied van communicatie zitten of die betrokken zijn bij de digital workplace of intranet. Dit online event richt zich op de mensen die bezig zijn met hun oriëntatie op een nieuw platform en op mensen die hun kennis willen verbreden om hun bestaande platform te verbeteren. Meld je nu aan voor hét virtueel marketing event over intranet en neem informatie op door een kijkje te nemen bij inspirerende platforms van bedrijven uit verschillende branches.

Datum Intranet

Locatie: digitaal

Virtueel marketing event in november: Customer Data Conference

Bij marketing draait het allemaal om de juiste boodschap op de juiste tijd en juiste plek te brengen aan de juiste persoon. Voor een optimale klantenervaring is het dus van belang dat je klantendata van topkwaliteit moet zijn. Wat zijn de mogelijkheden van data driven marketing om mensen nog beter te helpen? Meld je nu aan voor hét virtueel marketing event over customer data en haal nieuwe informatie en ontwikkelen op over personalisatie, data driven marketing en conversie.

Datum Customer Conference

Locatie: Digitaal

Marketing event in december: CommunicatieCongres

Zoals iedereen nu wel weet is de wereld de afgelopen periode in een hoog tempo veranderd. Hoe gaan we om met tijden in crisis? Hoe kunnen we elkaar helpen? Het onderwerp veerkracht zal op dit event centraal staan. Op professioneel gebied speel je een belangrijke rol als communicatiespecialist. Meld je nu aan voor hét marketing event over veerkracht en kom meer te weten over operationele skills.

Datum event communicatiecongres

Locatie: Nieuwegein

 

Bezoek één van de marketing events in 2020

Nu we je een aantal interessante, toffe events hebben voorgeschoteld die in 2020 plaatsvinden is het nu de beurt aan jou! Maak een afweging en bezoek vooral een evenement dat relevant is voor jou! Ben je van plan om zelf een online event te organiseren? Bekijk dan ook even ons artikel over hoe je een online event organiseert.

Vond je deze informatie nuttig en wil je op de hoogte blijven over de verschillende marketing events die plaatsvinden? Check dan regelmatig onze website en vergeet ons niet te volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *