mobiel toilet

Tips voor het regelen van mobiele toiletten voor jouw evenement

Published On 24 mei 2023 | By Steven van Stavoren | Events

Heb jij een evenement gepland en ben je druk bezig om alle punten af te werken en te zorgen voor een onvergetelijke dag? Let dan ook goed op het huren van mobiele toiletten, zodat bezoekers op een enigszins fijne manier naar het toilet kunnen gaan tijdens jouw evenement. Niemand denkt graag aan de vieze evenementen, en in het bijzonder, de vieze festivaltoiletten waar vooral vrouwen van gruwelen en er alles aan doen om niet naar het toilet te hoeven gaan. Hieronder tips voor het regelen van mobiele toiletten voor jouw evenement.

Hygiëne

Heb je een groot evenement te regelen? Denk er dan over na dat de hygiëne bij de toiletten goed geregeld is. Denk aan een watervoorziening en zeep om handen te wassen, genoeg toiletpapier en doekjes om de handen te drogen. Als je diverse toilet units hebt staan, is het wellicht ook een goede optie om een toiletjuffrouw neer te zetten die de toiletten van nieuw papier voorziet en tussendoor regelmatig schoon maakt. Er is niets zo fijn als schone toiletten op een evenement. Zeker vrouwen zullen je hier erg dankbaar voor zijn!

Toiletlocatie

Denk er goed aan wat een goede locatie op het evenemententerrein of de evenementenlocatie is voor de toilet units. Zorg ervoor dat er meerdere units bij elkaar te vinden zijn of om opstoppingen te voorkomen, een goede bewegwijzering en een goede spreiding van de mobiele toiletten over het terrein of de locatie. 

Genoeg toiletten beschikbaar 

Van tevoren kan er vaak redelijk worden ingeschat door hoeveel mensen het evenement bezocht gaat worden. Dit is ook nodig om een goede risico analyse uit te kunnen voeren en het evenement veilig te kunnen laten verlopen. Je kunt hierbij dus ook redelijk inschatten hoeveel mobiele toilet units er nodig zijn om de bezoekers goed te kunnen voorzien van een schoon toilet, waarvoor ze geen wachtrij hebben van een halfuur. Je kunt makkelijk rekenen op een toilet per 50 a 60 bezoekers. Zeker als er alcohol geschonken wordt en bezoekers dus vaker naar het toilet moeten, is het van belang om te zorgen voor voldoende sanitair mogelijkheden. Zorg er dus altijd voor dat er genoeg mogelijkheden zijn om naar een mobiel toilet te kunnen. Niets is zo vervelend als te moeten wachten voor een mobiel toilet of lang te moeten zoeken voordat je er eentje gevonden hebt. Is deze vervolgens ook nog eens erg smerig, dan zal dit zeker deels de pret kunnen bederven.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *