Waarom Office 365 training

4 goede redenen om een Office 365 training te volgen

Published On 13 februari 2020 | By Bobby van Dijk | Marketing

In bijna iedere huiskamer en organisatie wordt wel gebruik gemaakt van Microsoft Office. Dit pakket met daarin de populaire tekstverwerker ‘Word’, is dan ook het meest gebruikte softwarepakket op kantoor ter wereld. Enige tijd geleden introduceerde Microsoft het nieuwe Office 365. Ook als je reeds gebruik maakte van Microsoft Office raden wij met de komst van deze nieuwe versie aan om een goede office training te volgen. Wij leggen hieronder uit waarom!

1.    Office kan meer dan je denkt

Veel mensen gebruiken Word om goede content te schrijven. Velen denken dan ook dat ze Office kennen. Ook met het gebruik van de programma’s Excel en Powerpoint zijn de meeste medewerkers nog wel enigszins bekend. In Office is echter nog veel meer mogelijk. Tijdens een goede training van Office 365 ontdek je hoe je de mogelijkheden van Office 365 optimaal benut.

2.    Met Office 365 ga je anders werken

Ben je een expert in het gebruik van Microsoft Office en maak je de overstap naar Office 365? Ook dan raden wij aan om een training Office 365 te volgen. Deze nieuwe versie van het bekende softwarepakket biedt namelijk heel wat nieuwe diensten en applicaties. Ga je gebruikmaken van deze nieuwe variant, dan zal je ook op een andere manier moeten leren werken.

3.    Efficiënter leren werken

Wie kennis heeft van softwarepakketten, kan waarschijnlijk alle functionaliteiten van het nieuwe Office pakket zelf wel achterhalen. Dit is echter een tijdrovende klus, die waarschijnlijk ook niet tot het meest efficiënte gebruik van Office 365 leidt. Tijdens een training leer je direct van een expert alle nieuwe functionaliteiten en ontdek je hoe je deze zo effectief mogelijk gebruikt. Zo bespaar je niet alleen veel tijd bij het leren kennen van het programma, maar werk je uiteindelijk ook veel efficiënter op kantoor.

4. Direct aan de slag met alle nieuwe apps

De nieuwe software heeft flink wat veranderingen doorgevoerd. Zo heeft Office 365 diverse nieuwe apps zoals Planner, Teams en de To-Do app. Tijdens een training ontdek je direct de mogelijkheden van deze apps en hoe je er goed mee kunt werken. Leer bijvoorbeeld hoe je bestanden kunt versturen zonder gebruik te maken van de mail en ontdek hoe je efficiënt communiceert via Teams. Ook kun je de diverse apps aan elkaar koppelen, zodat er overzicht heerst op kantoor. Er komen dus heel wat nieuwe functies bij, die je in een Office training leert.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *