vrijgezellenfeest voor vrouwen

Vrijgezellenfeest voor vrouwen? 3 leuke ideeën

Published On 20 mei 2021 | By Jesse Rietbergen | Events

Voor je gaat trouwen is er vaak het welbekende vrijgezellenfeest. Nog één keer met je vriendinnen losgaan en feesten voordat het echte burgerlijke leven gaat beginnen. Ga jij nou binnenkort een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren en heb je een tekort aan leuke ideeën? Lees dan vooral even verder, want in deze blog beschrijven we 3 leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen!

 

Leuk idee voor vrouwen vrijgezellenfeest 1: Glamping

Willen jullie er voor het vrouwen vrijgezellenfeest met je groep een weekendje op uit, maar willen jullie (zeker in tijden van corona) te veel drukte vermijden? Dan is het super én origineel idee om samen met je vriendinnen te gaan glampen voor jullie vrouwen vrijgezellenfeest. Het woord ‘glampen’ is een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Ofwel, glamping is een luxere manier van kamperen, vaak in afgelegen huisjes in de natuur. Glamping is heerlijk om te doen met een groep vriendinnen, zeker omdat je wél heerlijk kunt genieten van de natuur maar géén last hebt van de minder leuke zaken van kamperen zoals slecht weer of niet kunnen douchen.

 

Leuk idee voor vrouwen vrijgezellenfeest 2: Een eigen film maken

Staan jullie allemaal graag in de spotlight én wil je zeker weten dat jullie het vrijgezellenfeest nooit meer vergeten? Doe dan iets unieks voor jullie vrouwen vrijgezellenfeest, zoals het maken van een eigen film. Niet alleen super leuk om te doen, maar natuurlijk ook de ideale manier om het gehele vrijgezellenfeest op een leuke manier vast te leggen. Bepaal een verhaallijn, begin met het schrijven van het script, bepaal wie welke rol op zich neemt, regel een camera en zorg dat jullie geschikte outfits aandoen. Ready, set, action! Filmen maar.

 

Leuk idee voor vrouwen vrijgezellenfeest 3: Een eigen feest

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen draait uiteindelijk maar om één ding: feestvieren met de toekomstige bruid. En je kunt natuurlijk op veel verschillende manieren feestvieren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om gezellig een feest bij iemand thuis te organiseren waar alle vriendinnen van de toekomstige bruid aanwezig kunnen zijn, zodat er lekker samen gefeest kan worden. Zo’n feest kan bij iemand in huis of in de tuin in een partytent worden gegeven. Voordeel hiervan is dat er vaak veel meer mensen bij kunnen zijn (zeker wanneer je het feest in een partytent in de tuin geeft) dan wanneer je ergens naartoe gaat. Lekker allemaal kunnen drinken zonder dat iemand de BOB moet zijn? Plak er dan gezellig nog een slaapfeestje thuis aan achteraan 😉

Woon je toevallig in het Oosten van ons land? Dan kun je een partytent huren in Twente of een partytent huren in de Achterhoek!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *