Entertainment winterevent

4 x tof entertainment voor een winter event

Published On 21 november 2019 | By Jesse Rietbergen | Events

Met het juiste entertainment wordt jouw winter event gegarandeerd een hit. Tijdens de donkere dagen rond kerst organiseer je zeker een zeer sfeervol event. Zorg voor gezellige verlichting en versiering volgens de laatste kersttrends, warme hapjes en drankjes en het juiste entertainment om jouw gasten te vermaken. Organiseer je een buurtfeest en zoek je entertainment voor de kids? Of organiseer je een winter event voor medewerkers, zakenrelaties of (potentiële) klanten? Maak dan gebruik van deze tips!

 

Winter event tip #1 – Huur een kerstman in

Niets brengt de kerstsfeer beter over dan… een Kerstman op jouw winter event. Je kunt een Kerstman inhuren voor een optimale en gezellige kerstsfeer. Natuurlijk is het mogelijk om een Kerstman in te huren die ook een aantal van zijn Kerstelven, Kerstvrouwtjes of rendieren meeneemt. Laat de Kerstman heerlijk snoepgoed uitdelen – laat op een zakelijk evenement bijvoorbeeld het snoepgoed bedrukken als promotiemateriaal – of plaatsnemen op een stoel zodat iedereen een bezoekje kan brengen aan de Kerstman.

Winter event tip #2 – Zorg voor een levende kerststal

Een levende kerststal maakt jouw winter event echt uniek! Ga voor een kleine kerststal met enkele geitjes als je weinig plek hebt op de evenementenlocatie. Of pak helemaal uit met een grote kerststal met figuranten en zachte levende dieren zoals alpaca’s! Een levende kerststal valt in de smaak bij jong en oud. Zo willen de kinderen altijd maar wat graag knuffelen met de schattige dieren in de kerststal.

Winter event tip #3 – Sjoelcompetitie

Met oud-Hollandse spelletjes breng je een actief element in je winter event. Sjoelen is een winterse sport bij uitstek. Huur bijvoorbeeld meerdere sjoelbakken en stel een competitie schema op zodat er meerdere teams tegen elkaar kunnen spelen. Zorg voor een leuke prijs voor de winnaars zoals gratis chocolademelk met marshmallows voor het hele team. Je ziet dat iedereen nóg iets harder zijn best gaat doen. Deel tijdens jouw winter event de leukste beelden via social media, zodat ook degenen die niet konden komen een beetje mee genieten.

Winter event tip #4 – Regel levende sneeuwpoppen

De levende sneeuwpoppen zijn natuurlijk niet echt van sneeuw gemaakt, maar wel erg leuk voor je evenement. De sneeuwpoppen wandelen tussen de gasten door, doen af en toe een grappig dansje en geven een high five aan enthousiaste kids. Zeet je gasten ook met de levende sneeuwpoppen op de foto. Er wordt dan nog lang over nagepraat!

Heb jij helemaal zin gekregen om aan de slag te gaan met het organiseren van jouw evenement? Check dan ook deze tips voor het organiseren van een geslaagd evenement.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *