Leuke bedrijfsuitjes | Workshops

Gave workshops voor jouw bedrijfsuitje! 4 ideeën

Published On 31 januari 2020 | By Bobby van Dijk | Marketing, Offline Marketing

Ieder jaar wil je als bedrijf al jouw medewerkers verrassen met een leuk bedrijfsuitje, maar wat is er nu nog leuk en origineel? We hebben een frisse blik geworpen op 4 leuke ideeën voor workshops die je kunt volgen tijdens je bedrijfsuitje. Laat je vooral inspireren.

Workshop 1: IJssculpturen

Een actieve en gezellige workshop ijssculpturen doet wonderen. De ideale combinatie van bezigheid, interactie en het verbeteren van jouw band met je collega’s. Niet iedereen denkt direct aan deze bezigheid en dat is precies wat het zo leuk maakt. Zo stuit je ook op onverwachte momenten waardoor je goed kunt lachen met elkaar. Het is out of the box en iedereen is betrokken. Laat je creativiteit lekker gaan en maak de mooiste ijs ontwerpen. Workshops ijssculpturen zijn bijna op elke gewenste locatie mogelijk.

Workshop ijssculpturen

Figuur 1: Workshop ijssculpturen

Workshop 2: Cursus complimenten geven

Wie houdt er niet van complimentjes? Een cursus complimenteren is naast een persoonlijke boost ook erg waardevol voor je bedrijf en de toekomstige werksfeer. In deze workshop ga je op een leuke manier aan de slag met je collega’s en leer je pas écht wat waarderen inhoudt. Een workshop complimenten geven is ideaal om je bedrijfsuitje af te trappen en duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Dit soort workshops zijn altijd op locatie te organiseren!

Workshop 3: Ik hou van Holland Quiz

Spellen en quizzen doen het altijd goed onder een leuke groep collega’s. Iedereen die een klein beetje fanatiek is of van gezelligheid houdt kan het niet laten om actief mee te doen. Dat maakt dat we hem toch onder de workshop ideeën hebben gezet. Verschillende organisatoren zorgen voor een lekker diner, waar je tussendoor alle ruimte hebt voor het Ik hou van Holland spel. Daarbij kan iedereen inhoudelijk ook goed meedoen, omdat het natuurlijk over Nederland in het algemeen gaat. Denk je dat je niet iedereen enthousiast krijgt? De quiz wordt altijd georganiseerd met een motiverende quizmaster. Een garantie voor een leuke avond. Ik hou van Holland quizzen zijn ook bijna in alle steden te organiseren.

Quiz ik hou van holland

Figuur 2: Quiz Ik hou van Holland

Workshop 4: DJ-en

Unieke workshops doen het goed bij bedrijfsuitjes. DJ workshops behoren tot die soort. In duo’s ga je aan de slag met een échte professionele draaiset. Door aan jullie hits te werken met de video’s en persoonlijke instructies van ervaren DJ’s, zorgen jullie ervoor dat je de technieken snel aanleert en een kans maakt op de finaleronde. Deze workshops zijn geschikt voor kleinere en grote groepen bedrijfsuitjes en zorgen voor een teambuilding boost. Ook deze workshop kan gewoon op bedrijfslocatie georganiseerd worden.

DJ workshop

Figuur 3: Workshop DJ-en

Lees ook dit blog om naast een bedrijfsuitje ook een spetterend bedrijfsfeest te organiseren!

Meer creatieve tips?

Wij posten met regelmaat interessante marketing tips en creatieve evenement ideeën! Houd daarom Events & Marketing in de gaten en volg ons op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *