Bestemmingen incentive reis

Medewerkers belonen met een incentive reis; 3 toffe bestemmingen voor een personeelsreis

Published On 29 januari 2020 | By Jesse Rietbergen | Events

Wil je een gedreven en productief team creëren? Beloon je medewerkers dan voor het behalen van gestelde doelen. Veel bedrijven doen dit bijvoorbeeld door middel van een bonus of door een personeelsuitje. Het organiseren van een zogenaamde incentive reis wordt ook steeds populairder. Dit is een reis met het personeel, die als beloning volgt op het behalen van bepaalde doelen. Tijdens deze personeelsreis vinden er meestal gezamenlijke activiteiten plaats die goed zijn voor de teamspirit. Het is zeker geen zakelijke reis: ontspanning en vrije tijd staat voorop. Ook een incentive reis organiseren? Dit zijn 3 toffe bestemmingen voor een incentive reis!

Incentive reis tip #1 – Barcelona, Spanje

De meest populaire bestemming voor incentive reizen is de Spaanse stad Barcelona. Dankzij het zachte klimaat geniet je er bijna het hele jaar van een heerlijk zonnetje en bovendien biedt deze metropool alles voor een veelzijdige vakantie. Van luieren op het strand tot het bezoeken van bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven: teambuilding is nergens zo gemakkelijk als in deze populaire stad!

Incentive reis tip #2 – Ontdek Azië met het hele team

Wil je écht uitpakken? Organiseer dan een Azië rondreis voor het personeel. Begin de reis bijvoorbeeld in de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Deze bruisende metropool biedt een kleurrijke start voor een heel bijzondere reis en kent vele bezienswaardigheden. Vanuit Thailand reis je eenvoudig over land of door de lucht door naar een meer groene omgeving: bezoek het achterland van Kanchanaburi of reis door naar de jungles van Maleisië. Doordat Azië zowel grote steden als prachtige stranden en woeste jungles kent, is het bij uitstek geschikt voor inspirerende teamactiviteiten. Bovendien zijn de tickets naar Bangkok vaak zeer betaalbaar en hoeven ook de reiskosten in het land zelf niet al te hoog op te lopen.

Incentive reis tip #3 – De Belgische Ardennen

Ben je op zoek naar een bestemming voor een korte incentive reis of voor een wat kleiner budget? Wil je liever niet vliegen of zijn er mensen bij die niet ver kunnen reizen? Organiseer dan een personeelsvakantie naar de Belgische Ardennen! Ondanks dat deze bestemming niet ver van ons eigen land af ligt, heb je hier toch het gevoel echt even helemaal ergens anders te zijn. De prachtige natuur en de rustige omgeving zorgen ervoor dat je als team  helemaal tot rust komt. Onderneem in de omgeving zeker allerlei sportieve groepsactiviteiten: van wandelen tot raften of mountainbiken. Ideaal om het groepsgevoel te vergroten!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *