personeelsuitje organiseren

Organiseer jij het personeelsuitje deze zomer? 5 toffe ideeën

Published On 29 juli 2019 | By Steven van Stavoren | Events

Als het weer tijd is voor het personeelsuitje en jij moet het dit keer organiseren, zit je misschien met de handen in het haar. Alles wat je je kunt bedenken,is al een keer gedaan, en je wilt natuurlijk wel zo origineel mogelijk zijn. Deze vijf uitjes zijn origineel én tof om te doen. Genoeg inspiratie voor een onvergetelijk uitje!

Stranddag (surfen of tuben)

Dit is niet een plek waar je meteen aan denkt bij een personeelsuitje, maar dit kan hartstikke leuk zijn. Vooral sportieve collega’s zullen je dankbaar zijn. Regel bijvoorbeeld een surfcursus, ga kiteboarden of tuben. En als je collega’s iets minder sportief zijn, kun je ook gewoon een bananenboot huren. Na afloop kun je lekker wat eten en drinken in een strandtent.

Een opblaasbaar café huren

Als je wat plek op het terrein hebt, kun je een opblaasbaar café huren. Deze zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten en zijn geschikt voor allerlei thema’s. Zo kun je Oktoberfest in stijl vieren met een echte Biergarten, of een Hawaii-feestje houden met een beach bar. Zo hoef je niet zelf een bar of café af te huren voor het personeelsfeest, ideaal dus als je een wat kleiner budget hebt. Zorg voor een aantal lekkere cocktails en andere dranken en het feest is compleet!

Vliegen in de omgeving

Voor een jubileum of andere bijzondere gebeurtenis is het budget misschien wat groter. Wat dan heel tof is om te doen is een rondvlucht maken in de omgeving. Vooral als veel van de werknemers in de buurt wonen, is dit een gave ervaring. Er is vaak wel een klein vliegveld in de buurt die een rondvlucht aanbiedt. Het kost wel wat geld, maar dan heb je ook wel een heel bijzonder personeelsuitje!

Indoor skydiven

Echt skydiven is een dure aangelegenheid en misschien niet zo geschikt voor iedereen, vooral mensen met hoogtevrees zul je hier niet blij mee maken. Maar wist je dat je ook indoor kunt skydiven? Hierbij word je in een windtunnel gezet die zo hard blaast dat je gaat zweven. Het is even spannend, maar al snel is het een onvergetelijke ervaring. Je kunt ook met een VR-bril de windtunnel in, waardoor het net lijkt of je echt uit een vliegtuig bent gesprongen.

Dropping 

Voor de avontuurlijke teams is een dropping heel gaaf om te doen. Hierbij word je midden in een bos of op een andere onbekende plek gedropt, en jullie moeten als team de weg terug weten te vinden. Er zijn allerlei verschillende soorten droppings, bij sommige moet je het uitzoeken met alleen een kaart en een kompas, en bij sommige moet je opdrachten doen om hints te verzamelen. Hoe dan ook: je moet als team goed samenwerken om te winnen, oftewel dit is een uitstekend bedrijfsuitje voor teambuilding.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

One Response to Organiseer jij het personeelsuitje deze zomer? 5 toffe ideeën

  1. evenementen organisator says:

    Fantastisch artikel, zeer informatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *