presentjes goodie bag

8 leuke presentjes om in een goodie bag te plaatsen

Published On 29 augustus 2019 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Met een goedgevulde goodie bag vol met leuke gratis producten maak jij de bezoekers van je evenement blij. Het is belangrijk om echt waarde te bieden met je cadeautas, want anders belanden de waardeloze producten direct in de prullenbak. Deze 10 leuke cadeau ideetjes maken je bezoekers enthousiast en hebben een positieve uitstraling op je evenement, bedrijf of merk. Kies voor producten die je bezoekers willen gebruiken, bewaren of delen om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zelfs na je evenement. Het samenstellen van een goede goodie bag maakt deel uit van een geslaagd promotioneel evenement.

1. Powerbank

Tegenwoordig gebruikt iedereen constant zijn of haar smartphone, van millennials tot drukke professionals. Een powerbank is een praktisch en waardevol cadeau, en doordat de telefoon van je bezoekers niet leeg gaat, kunnen ze wellicht nog even over je evenement tweeten na ontvangst van de goodie bag?

2. Paraplu

Nederlanders hebben dikwijls een paraplu nodig. Terwijl jouw bezoekers tijdens een regenachtige dag de paraplu pakken die ze cadeau hebben gekregen denken ze niet alleen terug aan het evenement en jouw bedrijf, maar maken ze ook zichtbaar reclame!

3. Agenda

Veel mensen gebruiken nog een papieren agenda om afspraken in op te schrijven. Of je er nu voor kiest om bureau agenda’s te bedrukken of zakagenda’s, met een mooie gepersonaliseerde agenda maak jij zeker indruk!

4. Bidon of dopper

Als jij als bedrijf waarde hecht aan het milieu en dit wilt uitdragen, is het een goed idee om een duurzame bidon of dopper in de goodie bag te plaatsen. Deze worden overal mee naartoe gedragen, dus bedruk de bidon met je logo voor maximale zichtbaarheid.

5. Drinkglazen

Kies voor drinkglazen van hoge kwaliteit die een tijd lang meegaan. Drinkglazen die thuis bij je doelgroep in het keukenkastje staan worden waarschijnlijk vaak gebruikt. Afhankelijk van de boodschap die je uit wilt dragen kun je bijvoorbeeld kiezen voor strakke waterglazen, mooie wijnglazen of bierglazen.

6. Sportshirt

Sportshirts worden vaak weggegeven op evenementen omdat veel mensen het een leuke herinnering vinden aan een gezellige dag. Daarnaast zijn de shirts praktisch, zo kunnen ze onder andere gedragen worden in de sportschool, tijdens het hardlopen of naar een yoga lesje.

7. Kurkentrekker

Kurkentrekkers kun je makkelijk personaliseren en vaak is dit een erg welkom cadeau. Kies hiervoor als alcoholgerelateerde cadeaus passen bij je organisatie. Naast een originele kurkentrekker kun je ook denken aan een wijnstopper of schenktuit. Als je helemaal uit wilt pakken kun je een heel pakket samenstellen.

8. Slaapmasker

Reist je doelgroep veel? Dan is een luxe slaapmasker een ideaal cadeau. De reizigers kunnen deze gebruiken om een dutje te doen tijdens een lange vliegreis of in de trein, waardoor er gelijk reclame wordt gemaakt voor jouw merk of bedrijf. Investeer wel in een goede kwaliteit, want anders kiezen ze waarschijnlijk gewoon voor het slaapmasker van de luchtvaartmaatschappij.  Daarnaast zorgt een slaapmasker voor een betere nachtrust en gaat het slaapproblemen tegen. Door een slaapmasker cadeau te doen, draag je dus bij aan een gezonde slaapgewoonte.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *