een giveaway die wordt uitgedeeld op een beurs

Op zoek naar lekkere giveaways? 4 voorbeelden!

Published On 15 augustus 2017 | By Steven van Stavoren | Events, Offline Marketing

Giveaways zijn een prachtige manier om jezelf en jouw bedrijf te promoten en meer klanten of bezoekers naar je website, blog, webshop of fysieke winkel te trekken. Wanneer je op zoek bent naar giveaways waarvan mensen echt kunnen genieten zijn er meerdere opties. In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden van heerlijke giveaways!

1. Feestdagen giveaways

De feestdagen zijn uitermate geschikt voor het geven van lekkere giveaways. Het is een tijd van gezelligheid en samen met elkaar lekker genieten. Zo kun je denken aan Sinterklaas gerelateerde giveaways. Bijvoorbeeld een heerlijke en luxe chocoladeletter. Of een volledig sinterklaaspakket. Maar natuurlijk zijn de Kerst- of Paasdagen ook zeer geschikt voor dergelijke giveaways.

2. Snoep

Met snoep kun je leuke dingen doen op het gebied van promotie en traktatie. Je kunt snoep bestellen met je eigen logo of een andere bedrukking op de verpakking. Denk aan stroopwafels in blik, geheel in de stijl van jouw bedrijf. Of een chocoladereep met een boodschap op de wikkel. Verras mensen met een leuk cadeautje wanneer zij jullie pand verlaten, of gebruik het bedrukte snoep op een beurs als giveaway. Dit soort snoepproducten zijn ook meer dan eens onderdeel van een leuke marketingcampagne. Hoe dan ook, met dit soort snoep als promotie zijn er tal van mogelijkheden om de ervaring met je bedrijf extra positief te maken.

3. Koek

Als je met snoep leuke en effectieve dingen kunt doen op het gebied van promotie en traktatie, dan kan dat natuurlijk ook met koek. Denk aan giveaways en promo items in de vorm van koffiekoekjes, snackrepen en notenmixen in een eigen ontwerp folie. Maar je kunt ook denken aan banket: taart in een geschenkblik op een voor de post geschikt doosje, of cake voorzien van een eetbare bedrukking en roomboterkoekjes die voor elke feestdag kunnen worden gebruikt.

4. Themadagen

Naast lekkere giveaways voor feestdagen zijn er tegenwoordig ook veel themadagen waar aandacht aan wordt besteed. Zoals de Dag van de Leraar, de Dag van de Schoonmaker of de Dag van de Vrijwilliger. Maar vergeet de Open Dag niet! Er zijn allerlei lekkere giveaways die zich hiervoor lenen. Zo zijn er chocoladerepen met speciale bedrukken voor de Dag van de Vrijwilliger, of roomboterkoekjes in blik speciaal voor de Dag van de Schoonmaker.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van alle mogelijkheden die er op het gebied van lekkere giveaways zijn. En dan zijn er nog de giveaways die niets met lekker, maar veel met leuk te maken hebben. Doe er je voordeel mee en geef eens iets weg!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *