relatiegeschenken voor de zomer

8 relatiegeschenken voor de zomer

Published On 10 mei 2016 | By Steven van Stavoren | Marketing

Wil jij jouw relaties binnenkort een cadeau schenken? Denk dan eens aan relatiegeschenken die geschikt zijn voor de zomer. In dit artikel hebben we 8 zomerse relatiegeschenken voor je onder elkaar gezet.

1. Barbecue-set

Wanneer je aan de zomer denkt, dan denk je waarschijnlijk al snel aan een zomerse barbecue. Wil je jouw relatie op een leuke en originele manier een goede vakantie toe wensen? Kies er dan voor om een barbecue-set cadeau te geven. Zo zal de relatie tijdens het gebruiken van de set altijd aan jouw klantvriendelijkheid denken.

2. Isoleerfles

Of je nou met de auto of met het vliegtuig op vakantie gaat, een isoleerfles komt altijd goed van pas. Met het schenken van een bedrukte isoleerfles weet je daarom al bijna zeker dat het relatiegeschenk gebruikt zal worden. Ook na de zomer kan dit relatiegeschenk nog vaak van pas komen.

3. Strandbal

Simpel én handig: een strandbal. Een bedrukte strandbal zal niet alleen de aandacht van jouw relaties trekken, maar ook die van de andere strandbezoekers. Let er bij het schenken van een strandbal daarom op dat het logo van jouw bedrijf goed zichtbaar is.

4. Bluetooth speaker

Nog zo’n handige gadget voor in de zomer: een bluetooth speaker. Of het nou gaat om een zomerse avond in de tuin, op het balkon of een dagje op het strand. Met een bluetooth speaker kan jouw relatie op een makkelijke manier genieten van goede muziek. Een fijne sfeer is gegarandeerd.

5. Paraplu

Helaas komt het vaak genoeg voor dat het weer wat minder goed is in de zomer, vooral in Nederland. Om je relatie tijdens zo’n vochtige dag op weg te helpen kun je ervoor kiezen om een bedrukte paraplu cadeau te geven. Ook dit relatiegeschenk kan makkelijk na de zomer gebruikt worden

6. Saladebak

De aanloop naar de zomer en ook de zomer zelf staat voor veel mensen in het teken van gezond leven. Ook staat het verliezen van wat extra kilo’s vaak op het verlanglijstje. Door een bedrukte saladebak cadeau te geven speel je in op de behoeften en ben je ook nog eens origineel.

7. Zonnebril

De zomer is niet compleet zonder het dragen van een zonnebril. Kies ervoor om een zonnebril cadeau te geven met een klein logo aan de zijkant. Het is hierbij belangrijk om een model te kiezen dat bij veel mensen past. Een extra zonnebril, bijvoorbeeld voor in de auto, is altijd handig.

8. Koeltas

En als laatste: een koeltas. De koeltas is een item dat je elke zomer weer uit de kast haalt of opnieuw aanschaft. Door de relatie een bedrukte koeltas te schenken kunnen ze tijdens een uitje op een warme dag genieten van een gekoelde lunch of drankjes. Extra leuk: het happy gevoel dat hierbij komt kijken zal weer terug gelinkt worden naar jou!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *